Nowy konkurs - zaczynamy rozgrzewkę

Ale, żeby tak zniknąć bez uprzedzenia i jto jeszcze w czasie gry??? To…hm… niehumanitarne! :dotted_line_face:

4 polubienia

Czary - mary nie zawsze zrozumiałe bywają na tym świecie. Na szczęście mamy bystrą moderatorkę, która czuwa nad wszystkim i uratowała temat przed zniknięciem w odmętach internetu :grin: :cherry_blossom:
Brawo @okonek !

3 polubienia

Raczej brawa dla pamięci mojego telefonu, bo odtworzył ostatnia sciezke dostepu do pytania
Potem poszlo z górki.
Ale co się stalo?
Nie wiem. W zapisach ruchów na forum jest, ze ktos pytanie usunął.
Niestety ustalenie kto? Teoretycznie moze to zrobic ( przy tej ilosci wpisow) admin lub moderator. I srednio rozgarniety haker. Oprogramowanie jest otwartym standardem. Sa wlaczone ochrony, ale wszystko jest zawodne.

2 polubienia

Jak na moje umiejetnosci informatyczne - to Ty jestes genialna. Ogromny zachwyt i szacunek.

3 polubienia

Mógłbym teoretycznie to również ja zrobić, ale tak dla porządku zapewniam wszem i wobec, że nawet nie byłem w poblizu mysli, by to pytanie usuwać.

2 polubienia

Jesteś hakerem? :astonished:

2 polubienia

A uwazaj. Bo sie nam kolega przyzna…:rofl:

1 polubienie

Ze szwagrem to my nie takie rzeczy robili… Ale ok, przecie, że się nie przyznam :grin:

3 polubienia

A ja w pierwszej chwili pomyślałam, że to ja coś nagrzebałam :))

2 polubienia

Ja też tak myślałem, to znaczy, że ja coś znów sknociłem. Nawet pod biurko zajrzałem, czy tam tego pytania nie było.

3 polubienia

Mnie po klawiaturze kilka razy kot przebiegł. W razie czego zwaliłabym na niego, miłośnicy kotów by mu to darowali :slight_smile:

3 polubienia

Co do talentu kota i klawiatury
Jest topologia i specyficzna metoda na bycie kotem.

Nie chwal dnia…
Co do geniuszu? , ze wymyslil praktyczne zastosowanie
@Szczery_do_BULU

1 polubienie

Czy dzisiaj też zniknie to pytanie? :thinking:

Jest tu w ogóle kto?

2 polubienia

ja chyba dzis jestem pierwsza :slight_smile:

1 polubienie

Mamy więc zawodniczkę nr 1.

1 polubienie

Wnioskuje ze dzisiaj się nic nie wydarzy, tak?
Jako ze jestem w pracy,prosilbym o info króciutkie…

1 polubienie

na spokojnie zmienię tło na czarne, przyniose kartke, długopis…i piwko…

1 polubienie

Ostatnio wszystko wzięło w łeb … Ale na szczęście okonek dała sobie radę i odbudowała każdy komentarz …

1 polubienie

W każdym razie mamy już zawodnika nr 2

1 polubienie