To jeszcze jest czas na kufelek piwa?
I to niejeden … Można sobie od razu dwa strzelić.
Skonsultuję z wątrobą.
Ja sie piszę !
Łeee, to ja rezygnuję
Jestem
No to super.
Jako, że pozostało jeszcze 5 minut, to chciałbym poinformować, że dzisiaj nadal tylko rozgrzewka. Punktowane zawody zaczniemy najprawdopodobniej od przyszłego tygodnia.
Ważne, by było chociaż trzech zawodników.
Będą trzy kolejki, myślę, że to wystarczy. Wszystko możliwe, czyli czasownik (zawsze w bezokoliczniku), przymiotnik (w rodzaju męskim, Panie przepraszam za to, no chyba, że podniosą rwetes, wtedy pomyślimy) oraz rzeczownik, możliwe l. pojedyncza lub mnoga.
Moje serduszko oznacza, że wyraz danego zawodnika został zanotowany, będzie za chwilę “pokolorowany” i wtedy następnego proszę nie podawać, (dopóki o tym nie poinformuję) bo nie będzie się liczył.
Ja rwetesu nie podnoszę
I dobrze.
Chciałbym jeszcze prosić o cierpliwość. Bardzo ważna jest uwaga przy kolorowaniu, zazwyczaj sprawdzam to kilka razy, a i tak się zdarzały pomyłki. Niestety, system tej strony nie pozwala na szybkie kolorowanie. Ciemne tło wydaje mi się lepsze. Jeśli ktoś nie wie, jak to zrobić, trzeba będzie to przypomnieć. Ale chyba już nie teraz.
Jasne, że mam ciemne!
Ja nie umiem zrobić ciemnego jestem ciemna masa w tym
Ja też! Od kilkua lat.
A teraz UWAGA. Trzy serdusza (minimum) przy tym wpisie będą oznaczać, że będę mógł napisać START!
Więc (wiem, nie zaczyna się od więc) START!
Balkon
B A L K O N Gra*
Można podawać drugi wyraz
PARKAN [bingola]
B A L K O N Gra*
P A R K A N Bingola*
Można podawać trzeci wyraz
Ekrany
B A L K O N Gra*
P A R K A N Bingola*
E K R A N Y ZiraaeL *
Można podawać czwarty wyraz