Widzę, że prognozy szrutmów miesnych czytaliście…
Co to są te szrutmy mięsne?
szturmy mięsne…no na frnocie jest przecież ruska maszynka do mielenia…
A co ma front rosyjski do konkursu?
Wczoraj co prawda byly zwloki, ale tylko w liczbie pojedynczej
Malutka przypominajka dla zainteresowanych. W najbliższą środę, czyli 10.01.2024 o godz. 22.00 rozpoczynamy trzy rundki na punkty. Dobrze by było, się zameldowały min. 4 osoby. Punkty warto będzie zbierać, ale dopóki nie skończymy zabawy z liczbami, nie chciałbym na razie opowiadać, jakież to niespodzianki można się spodziewać, wygrywając ten konkurs…
nagroda to bedzie dla mnie jak zobacze Berlin z Toba jako przewodnikem.
A i tak bede walczyc o stracone pozycje
Ja już końca tej piramidy cyfr nie doczekam więc pokornie zamelduje się w środę,zwarty i gotowy
A do tej pory bylo bez punktow? (W sumie tak wole, mniejsza presja)
Tam mam piate miejsce.Tutaj wyzwanie jest znacznie bardziej wymagające koncentracji ale przyznam szczerze ze liczę po cichu, na medalowa pozycje…
I dlatego chciałbym spytać,kiedy i w wyniku czego,nastapi zakończenie tej zabawy?
Do tej pory była rozgrzewka, bez punktów. Tę grę przewiduję tak plus minus przez cały 2024 rok, więc przez ten czas każdy nazbiera ich zapewne sporo. Mam już całość zaplanowaną, ale ze spokojem. Przecież nas nikt nie goni
Wstępnie można się umówić, że kończymy grę, gdy ktokolwiek pierwszy uzbiera 625 punktów…
To za mało czy za dużo? A może w sam raz?
Presja taka sama.
Ale ilossc orderow
What???
Po pierwsze, czemu akurat 625…
Po drugie…To zdaje się,potrwa do mojej emerytury,jesli za trafiony wyraz przyznajesz 1 punkt.
No chyba ze będziemy szukać np. 5 słów dziennie…
Ale to rodzi kolejne pytanie.Ile razy w tygodniu?Bo każdego dnia nikt nie da rady.
Chyba trzeba będzie uzgadniać terminy każdorazowo…
Kolego jak skonczy sie oficjalny slownik polski
Ale co to by była za walka! Przez rok, dwa … Byłyby wzloty i upadki. Przychodziliby nowi, odchodzili ci z pierwszych miejsc, potem wracali … Byłoby wesoło. A w zależności od punktów nazwalibyśmy danych uczestników jak żołnierzy. Zacząłbyś od młodszego słowowego, by poprzez słorżanta i potem oficerskie stopnie zakończyć jako marszałek słowa z dokładnie 625 punktami
Już sobie wyobrażam te komentarze: benasek to musi mieć dobry towar!
Nie,czemu?
Podoba mi się to.Mimo iz jestem raczej krótkodystansowcem…
Tylko…w kwietniu to mnie tu za dużo nie będzie…
Pytanie,ile w takim razie stracę i czy będzie to można odrobić…
Nikt Ci na to pytanie nie odpowie, nawet ja. Nigdzie nie spotkałem, by taki konkurs się odbywał, więc to nowa sprawa, podobnie jak z liczbami. Ale dzięki temu przekonamy się, jak to będzie wyglądało. Każdemu przecież przez jakiś czas coś tam nie będzie pasowało. Pomyślałem i o tym. Nawet ktoś, kto będzie mieć mniej punktów, przy odrobinie szczęścia, będzie mógł liczyć na nagrodę. Ale najważniejsze będzie uczestnictwo! Każdy, gracz to ktoś wygrany! Nie boi się stanąć do walki z najlepszymi! I tego się trzymajmy. Lepsze to niż stękanie, że … Pominę może lepiej.
Stękanie i narzekanie kojarzy mi się z nudnymi, złośliwymi staruchami …
Z nudnymi i złośliwymi to tak.Ale w obecnych czasach, staruchy trzymają się całkiem całkiem.W przeciwieństwie do rozpieszczonych i wszystkim zawsze znudzonych gówniarzy.Ktorych w dodatku nic nie interesuje.
Przy takiej interpretacji zawodów to ja już wygrałem
Niemniej,dla mnie liczą się PUNKTY I rywalizacja.
Tam masz piąte miejsce, ale jak się odwrócisz i dokładnie spojrzysz, możesz już okonka zauważyć. 12 oczek Was dzieli … Ale ja tam miedzy Was nie będę się wcinał. Na razie maraton trwa
Minął czwarty miesiąc tej walki
Co to jest/są 4 miesiące wobec wiecznosci?
Nieśmiało zapytam:
Czy jest obecna wystarczająca ilość chętnych do trzech rozgrywek zaplanowanych na dzisiejszy wieczór?