dziekuje za miły wieczor.
idę spac, ogromniem zmęczona, dobranoc.
To ja juz wole nie myslec jak jestes wypoczeta…
Przedstawiam ranking na dz. 31.01.2024:
- ZiraaeL 5 p
- ihtiel 5 p
- collins 4 p
- Gra 3 p
- okonek 3 p
- Bingola 1 p
Gratuluję wszystkim udziału a przede wszystkim zwycięzcom.
Dziękuję za dzisiejszy wieczór. Następne rozgrywki przewiduję w poniedziałek 5.02.2024 o godz. 22.00
Okrutniku,czemu tak długo czekać?
Jutro na 24h do roboty a potem nie jestem pewien, czy będę jechał do PL czy nie. Auto w warsztacie i nie wiem, czy mi zdążą oddać. Mam drugie, ale to za malusie na podróże po Europie.
Tak więc i wysyłka książeczek na razie pod znakiem zapytania, ale wyślę prędzej czy później.
Nie zajac, nie uciekną. Tylko daj znac wczesniej, bo ja nie wiem kiedy mi moze wypasc konieczność podróży do Polski.
Ustalmy coś…
Ty się nami nie przejmuj!
Każdy ma swoje życie i Ty także.I w zasadzie wszystko lub prawie wszystko,jest ważniejsze od jakichś wieczorowych podskoków radosnych na niszowym forum
No jeszcze tylko tego brakuje byś przepraszał za to wszystko co zrobiłeś
Dzis a najpozniej jutro bede wiedzial, czy jadę więc to sie tylko o tydzien moze przesunąć. Do Polski musze tak czy siak pojechać, a ja juz chce to zakonczyc bo nowe wyzwania czekają. Was tez
To też ale…Wczoraj skradziono trzeci rower z naszego obejścia,licząc od pażdziernika.Miałem przez 3 kwadranse sąsiadów na głowie i jak to w Anglii,gadali,gadali,gadali
O mały włos a w ogóle bym zapomniał…
Jest szansa, że z pon. będę
Ja SIKAM bez przestawiania liter…
Jest prościej
miska w poblizu?
Juz niedlugo bedzie kolejny konkurs. Tam bedzie trzeba się wykazać przestawianiem liter. Zobaczymy wtedy…
Na szczęscie każdy będzie mógł spróbować w domowym zaciszu, bez pośpiechu. Ale najpierw muszę wszystko zakończyć z liczbowymi wariacjami.
Jakimi wariacjami?To coś co dotyczy graczy?
No i…chcesz zacząć trzeci konkurs rownolegle z trwającym?
drugi, nieskonczonosc sie skonczyla.
Ten kolejny to jeszcze trochę czasu minie zanim się tu pojawi. Zdązysz zapomnieć… Muszę się do tego trochę przygotować.
Na razie walczymy ze słowami. Dobrze Ci idzie, tylko się nie spóžniaj
przekonanie o braku błędów będzie błędem jak tak będzie trzeba przestawiać…się może okazać, że to nie to
Nunu, liczę tez na Ciebie… Ale to za ok 2 miesiace, na wiosnę…