To moze go do lasu wypuscic?
Mysliwi czekaja…
Ja się już od dawna zastanawiam od czego feministki chcą się wyzwolić bo obecnie na liście został im już tylko feminizm
Nie przesadzaj. Sa kraje gdzie wszystko przed nimi…
I pewnie te kraje są w internecie
Oczywiscie z braku porzadnego atlasu mozesz w necie poszukac
I co takiego feministki wywalczyły dla swoich sióstr uciskanych w krajach dzikiego patriarchatu?
Parytety k u r w a w polsce?
Weź mi nie wciskaj głodnych kawałków bo to budzi we mnie jeszcze wiekszą antypatie do kombinatorek w ruchu feministycznym i k r e t y n e k, które je słuchają
Sprawa wygląda tak, że wykorzystujecie sytuacje tych i tak już wykorzystywanych kobiet żeby załatwić swoje włąsne interesy
Dajta mi podwyższkę bo brodacze z isis gwałcą swoje żony
światowy ruch feministyczny…Zal kropka pl
Feministki w świecie zachodnim korzystają na patriarchacie i zniewoleniu kobiet w krajach trzeciego świata wykorzystując fałszywą solidarność z nimi.
To jest tak głupio prymitywne, że mi sie już tego nawet więcej nie chce komentować
Mało tego śwaidomość tego co feministki wyczyniają w europie i ameryce umacnia patriarchat w postanowieniu utrzymania starego ładu .
Takie są efekty działań feministek.
Jestem feministka umiarkowana.
A jesli ktos sobie nie chce dac pomoc?
Ruchy feministyczne nie sa jednorodne, a swiadomosc sie musi obudzic - proby marzucenia tego z zewnatrz duzo nie dadza.
Wez poprawke, ze najczesciej “katami” na mlode chcace sie wyrwac z tzw. tradycj sa stare, glupie, sklerotyczne baby.
Szczegolnie bywa to widoczne w kulturach zdecydowanie patriarchalnych. Choc naszym moherom i tym dziadom w kieckach duzo nie brakuje.
Szczerze mówiąc gówno mnie to obchodzi
A gdzie dalszy ciąg?
Oburzenie tu nie pomoże. Takich ludzi trzeba izolować od społeczeństwa.