Nowy minister edukacji o kobietach

1 polubienie

To moze go do lasu wypuscic?
Mysliwi czekaja…

Ja się już od dawna zastanawiam od czego feministki chcą się wyzwolić bo obecnie na liście został im już tylko feminizm

1 polubienie

Nie przesadzaj. Sa kraje gdzie wszystko przed nimi…

1 polubienie

I pewnie te kraje są w internecie

Oczywiscie z braku porzadnego atlasu mozesz w necie poszukac :face_with_monocle:

1 polubienie

I co takiego feministki wywalczyły dla swoich sióstr uciskanych w krajach dzikiego patriarchatu?
Parytety k u r w a w polsce?
Weź mi nie wciskaj głodnych kawałków bo to budzi we mnie jeszcze wiekszą antypatie do kombinatorek w ruchu feministycznym i k r e t y n e k, które je słuchają

Sprawa wygląda tak, że wykorzystujecie sytuacje tych i tak już wykorzystywanych kobiet żeby załatwić swoje włąsne interesy

Dajta mi podwyższkę bo brodacze z isis gwałcą swoje żony

światowy ruch feministyczny…Zal kropka pl

Feministki w świecie zachodnim korzystają na patriarchacie i zniewoleniu kobiet w krajach trzeciego świata wykorzystując fałszywą solidarność z nimi.
To jest tak głupio prymitywne, że mi sie już tego nawet więcej nie chce komentować

Mało tego śwaidomość tego co feministki wyczyniają w europie i ameryce umacnia patriarchat w postanowieniu utrzymania starego ładu .
Takie są efekty działań feministek.

Jestem feministka umiarkowana.
A jesli ktos sobie nie chce dac pomoc?
Ruchy feministyczne nie sa jednorodne, a swiadomosc sie musi obudzic - proby marzucenia tego z zewnatrz duzo nie dadza.
Wez poprawke, ze najczesciej “katami” na mlode chcace sie wyrwac z tzw. tradycj sa stare, glupie, sklerotyczne baby.
Szczegolnie bywa to widoczne w kulturach zdecydowanie patriarchalnych. Choc naszym moherom i tym dziadom w kieckach duzo nie brakuje.

1 polubienie

Szczerze mówiąc gówno mnie to obchodzi

Eee tam…Skoro @Bingola sie nie oburzył to pewnie nowy"minister" nie zabija spojrzeniem :rofl:

1 polubienie

A gdzie dalszy ciąg?

Oburzenie tu nie pomoże. Takich ludzi trzeba izolować od społeczeństwa.

4 polubienia