Nowy trener polskiej reprezentacji

Zgadza sie i sporo jest na to przykladow.Najlepszy to chyba bardzo przecietna Grecja jako mistrz Europy,poprowadzona przez Holendra.
Mimo iz pod wzgledem wiekowo zdrowotnym,nie odbieralbym im jeszcze wszystkich szans-przy zachowaniu ciaglosci zmian,mamy Modera,Jozwiaka wziaz niespelnionego Kownackiego,Karbownika,mimo iz personalnie nie widze tego zle to kierowac bedzie selekcjoner a nie trener.Kadra nie jest od nauki podstaw.Kadra ma byc wybrana i poukladana z tego co mamy najlepszego.Sousa,o ile mi wiadomo,nie ma sie specjalnie czym chwalic…Nie wiem co takiego w pocie czola analizowal Boniek ze wyszlo mu ze to najlepszy kandydat…Bo to mi zakrawa na jakas wiedze tajemna…
Racje ma moim zdaniem Tuzimek w swym felietonie na wp.Nagle jak po jakims trzesieniu ziemi,sciagamy obcokajowcow bez sukcesow co wiaze sie pewnie ze znaczaco wyzszymi kosztami.Brzeczka pozbawiono stolka akurat w momencie w ktorym nic sie nie dzialo.Czasu jest akurat tyle ze na zanczace zmiany co liczyc raczej nie ma…Wiec?
I wisienka na torcie.Mamy najlepszych bramkarzy w Europie a moze i na swiecie.To po co nam teraz ludzie zadni i wzieci znikad?Czego oni maja nauczyc polskich bramkarzy czego jeszcze oni nie wiedza i za ile?
Bardzo BARDZO bym sie w swych rachubach-watpliwosciach chcial mylic…

1 polubienie

Czarno to widzę.

1 polubienie

Poltora roku na zasadzie obiad w Hiszpanii czy Portugalii?
I wspolny gallego + polnocny portugalski
Historycznie jak jestes na miejscu?
Zaczarowany swiat kolonializmu plus kraj otwarty na ocean

I fado

Ja jeszcze nie wiem co mam myśleć ale im dluzej mnie to zajmuje,tym bardziej przypomina mi to sytuacje obozu Beenhakkera.Wtedy tez o tym De Zeuwie nikt nic nie slyszal i od samego pczątku trwalo swoiste przeciaganie liny z naszą"myslą szkoleniową".Sousa jest ok. lub nie jest ale z pewnoscia nie ma pojecia,co to za ustrojstwo"polski dzialacz" :star_struck:
Bo najtrudniej mi w tym wszystkim bedzie chyba uwierzyć w tzw.“owocną współpracę”.
Ale ok. Stało sie i z pewnoscią zamiast marudzenia trzeba choć spróbowac grać na miare potencjału!

1 polubienie

Yuppiii i a tym polega wic