O! Choć raz coś mnie zachwyciło!

I nie mam tu na mysli pana Brauna bo nie smakowaloby nam wspolne piwo…
Natomiast pani Monika…Jest rewelacyjna!
Pokaz kultury,spokoju i ciekawosci drugiej strony.To cechy zupelnie nieobecne w polskich mediach.
To jest jedyna droga!
Akurat na dzisiaj.Nawet w niegdysiejszych"Sniadaniach w Trójce",nie mozna bylo o tym marzyć…
Pani “towarzyszko”…Juz jestem pani wielkim fanem.
Rany Boskie,co sie w tym świecie wyprawia…Poswieciłem corce generala ponad godzine bo nie byłem w stanie oprzec sie jej sile i urokowi.
No śmieje sie sam do siebie.Życie jest najfajniejsze wtedy gdy zaskakuje.

1 polubienie

Ale Braun też czasem gada z sensem. Generalnie on i Bosak się wyrobili.
Gdyby nie to że są tak narodowi, ksenofobiczni i wrodzy UE…

2 polubienia

Nie sądze bys sobie zadał trud i wysluchal tego godzinnego wywiadu.Ja mam wolne wiec było mi łatwiej :slightly_smiling_face:
Jest to po prostu piekne i wręcz zjawiskowe.Nie ma trzaskania drzwiami,opuszczania sali,nie ma pogardy a jest zainteresowanie i niezwykłe wręcz,cierpliwe SLUCHANIE gościa którego sie zaprosiło i któremu chocby przez sam fakt zaproszenia,winno sie szacunek.
Pani Monika zdala egzamin z wyróznieniem a ja tylko moge sie wstydzić ze wcześniej nie poświecilem Jej wiecej uwagi.Jak mawia nasz forumowy kolega,diabły podskórne chyba :joy:
Powiem szczerze ze Brauna nie cierpiałem.Jawil mi sie jako mieszanina frustrata i fanatyka.I nagle okazuje sie ze cywilizowane warunki do rozmowy,mogą uczynić cuda.
Przede wszystkim,to nie jest głupiec.To facet z dziennikarskim,reporterskim zacięciem,bystry,jasno precyzujący swe myśli…
Oczywiscie wole Bosaka który o ile nie utopi sie w doraznej polityce,chlewie pyskowania,powinien wyciagnąc zapuszczona przez Korwina,prawice,z 3 na jakies 10-12%.Czego zycze mu z calego serca!
Narodowość w dzisiejszym świecie popieram,ksenofobii tutaj nie dostrzegłem a o UE nie bylo chyba nawet słowa.