O co kobiecie chodzi?

– Adorował mnie. Od własnego męża nigdy nie usłyszałam, że jestem inteligentna, piękna, że dobrze dobieram dodatki w postaci biżuterii. On mówił mi to w sposób szarmancki, choć nienachlany. Była w tym nutka subtelności – opowiada pracownica banku.

"W końcu podjęli decyzję o wspólnej kawie po pracy. Rozmowa kleiła się tak bardzo, że kontynuowali ją na spacerze.

– Morze wspólnych tematów, czułe spojrzenia. Podczas spaceru chwycił moją dłoń. Z jednej strony poczułam się nieswojo, bo przecież cały czas byłam żoną Zbyszka, a z drugiej wreszcie ktoś traktował mnie jak kobietę – tłumaczy Ania."

:thinking:

Taaak, faceci za mało starają się o kobiety, nawet o te już swoje.

2 polubienia

poczuła się piękna dzięki Dominikowi w czasie, gdy mąż zarabia na utrzymanie domu. Jedno tylko mi się nie podoba - nie powinien protestować, jak kobieta chce pracować. Ale reszta… :thinking:

Jak to czego chcą? Rycerza na bialym koniu .

I byc w centrum uwagi.

Co mnie zaskakuje? Duza czesc ma bardzi krotki staz znajomosci przedmalzenskiej, a potem zale, ze w fomu jakis “obcy” z innej planety się kręci? I marudzi? :wink::cat_face:

1 polubienie

Odrobina spontanicznosci i romantyzmu nie zaszkodzi, ale tez bez przesady. Na udany zwiazek pracuja obie strony.

1 polubienie

Jak jest się zbyt młodym, to słabo się o tym wie.

kiedys bylo BRAVO …dzis problemy pozostaly niezaleznie od wieku. Jak mnie cos kusi to nie patrze w te strone, ale widac w pracy sie nie da nie patrzec…

Czesto jest to kwestia nie tylko damych kandydatów, a nacisku otoczenia. A randki nie zastapia wspólnego wyjazdu na wakacje, czy nawet jesli zaklada sie bardziej restrykcyjne zachowania? Oazę czy pielgrzymkę.

1 polubienie

Co ma się w pracy nie dać?

No ta pani musiala sie z panem widywac.

I od razu musi cos z tego wynikać?

Jej wyniklo, ale maz przyznal jej racje i zyja dlugo i szczesliwie.

:grin::grin::grin:

Do następnego razu. Sa tacy “nieromantyczni”. Albo po prostu zmęczenie. Utrzymać samemu rodzinę to nie tylko praca, ale tez obciążenie psychiczne. A niestety ciągle ten motyw - przesąd ma sie dobrze.