O co lotto?

Dokładnie kontrola będzie polegała na tym że pies cię odznaczy do mandatu.

2 polubienia

Jeszcze musza zamontowac urzadzenia namierzajace na ziemi, bo wynajecie satelitow do sledzenia kilkunastu milionow samochodow??? Z torbami by poszli

2 polubienia

Z tej ustwy wynika, że każdy użytkownik pojazdu, musi zaintalować jakieś urządzenie geolokalizacyjne, każdy centymetr jazdy będzie moniotorowany.

2 polubienia

Na podstawie gps nie doczytałaś? A satelity nie śledzą i błędne jest pojęcie nadajnik gps. Nie opisano również że by gps działał trzeba mieć działającą kartę sim mogącą połączyć się z serwerem. Oj no i jeszcze obowiązek dodatniego konta wyszedł…

2 polubienia

Może być aplikacja na smartfonie.

2 polubienia

@okonek w Polsce bardzo szybko inwestycja się zwróci.
Przekraczanie prędkości, to norma u 90% kierujących pojazdami.

1 polubienie

Bo limity są bez sensu.

2 polubienia

A jaka masz gwarancje, ze pisal to newsolap bez pojecia? Zalapal slowa kluczowe - GPS, lokalizacja i skrobnal co mu slina na jezyk przyniosla. Przeciez tam nie ma nawer numery usrawy, ktora jest nowelizowana. Ze chca przewozy TIR lokalizowac to cos mi sie o uszy obilo - ale nie wiem czy lobby przemyrnicze nie bylo silniejsze?

2 polubienia

Dlatego pytam. Ale ten portal raczej dzieci nie zatrudnia. Do takich szmatławych artykułów trzeba profesjonalnego pismaka.

1 polubienie

:rofl::rofl::rofl:
No tak. Trzeba poszukac na stronie rzadowej co Duda dzis podpisal (oprocz kota oczywiscie)

2 polubienia

Też tak zrozumiałam.
Już dawno namierza się osoby dzięki aktywności telefonu, tylko jego całkowite wyłączenie to utrudnia.
No właśnie. Będe miała aplikację w telefonie, bateria padnie, koniec z namierzaniem a ja dalej jadę :grin: Co w takim przypadku?

2 polubienia

Mandat.

2 polubienia

Moga mi naskoczyć…

Mandat pincet. I ufundowałaś patolowi picie na tydzień.

2 polubienia

niestety nie. Komornik US jest mega skuteczny. Zresztą… US dzięki namierzaniu wie czym jeździsz… itd

3 polubienia

Spoko. Nim to wejdzie w życie, Polak opracuje “kontratak” :stuck_out_tongue_winking_eye:

O ile to prawda. A już jest dawno coś co pomaga ale… Jest Yanosik ale firma się skurwiła z państwem i nie wiem czy warto im ufać

1 polubienie

Mało im?
Póki mamy włączony telefon, działa nasza lokalizacja, czego jeszcze im potrzeba?

1 polubienie

twojego peselu zrozum telefonu się nie sprawdza a w aucie sprawdzą czy dane się zgadzają. I sprawdzą ile paliwa kupuję i gdzie… i czy nie kupuję na lewo…

2 polubienia

No wiesz, kilka lat temu musieliśmy podać takie dane przy rejestracji karty SIM.

1 polubienie