O co PiS chodzi z mediami w Polsce?

A kiedy Gomulka sie do wladzy dorwal???

1 polubienie
  1. Ale skrzydła po odwilży rozwinął w latach 60.
2 polubienia

Tiaa, mile zlego poczatki.

1 polubienie

Zawsze tak jest.

1 polubienie

w przypadku prezesa to mial jedno nieudane podejscie jako premier.

1 polubienie

Zgadza się.

czyli mozna miec nadzieje???

Zawsze.

1 polubienie

to nie o nie udane podejście chodzi. Dziś dupę chroni. Za co można go wsadzić?

1 polubienie

za hajdawery jak mawial pan Zagloba.
pozbawienie go ochrony i przywilejow byloby gorsza kara niz wiezienia.

1 polubienie

Czytam Wasze wypowiedzi i smutek mnie ogarnia. Tak się pięknie zapowiadało na początku tego stulecia. Takie piękne, wolne to życie widziałem.
I się zesrało.
Nie mam ochoty już niczego pisać bo tylko bym po Was powtarzał. Namalowaliście taki czarny obraz że gorszego już sobie nie wyobrażam. A ja taki obraz noszę w sobie już od dłuższego czasu.

6 polubień

Wiara w cywilizacja w Tobie ginie?
Niestety chamstwo zatyka.
A dozowane mniejszumi porcjami na poczatku usypia czujnosc. W chwili kiedy Orlen przejal Polska Press juz bylo za pozno.

2 polubienia

Nie w cywilizację tylko w takie życie w Polsce jakie mogło być.

2 polubienia

Polsat się zeszmacil? Przecież to najbardziej obiektywne i porzadne media w Polsce… Z lewej strony propaganda lewackiego TVN totalnej opozycji a z prawej propaganda tvp PiS…

1 polubienie

Tak, to prawda. Tu jest wyjaśnione w punktach…

KLIK

1 polubienie

Jest w tym też pozytyw. Już teraz, stale muszą ich chronić kordony policji… oni już zza tych szeregów nie wyjdą.

5 polubień

Antyreżimowe kanały nie są kodowane na satelicie (np. Biełsat), a zakazać skutecznie anten satelitarnych nie jest łatwo. Problem tylko w tym, czy widzowie będą chcieli docierać do takich telewizji, wierzyć im i czy same telewizje będą chciały się udostępniać za darmo.

Np. TVN24 nie chce udostępniać się za darmo, choć i tak jego oglądalność jest wyższa niż szeroko dostępnego TVP Info.

4 polubienia

TVN24 nie dostaje dwóch miliardów od PiSu.

4 polubienia