(Replace this first paragraph with a brief description of your new category. This guidance will appear in the category selection area, so try to keep it below 200 characters.)
W kolejnych paragrafach możesz umieścić dłuższy opis, oraz opisać zasady i zwyczaje jakie będą obowiązywać w tej kategorii:
-
Czemu ma służyć ta kategoria? Dlaczego ludzie powinni wybierać tę kategorię?
-
Czym się różni od innych kategorii, które już mamy?
-
Co powinny zawierać tematy znajdujące się w tej kategorii?
-
Czy potrzebujemy tej kategorii? Czy możemy ją połączyć z jakąś inną kategorią, lub podkategorią?
Tu psy są głównem tematem.
Czemu psy?
Wszystkie zachowania ludzkie to psychologia.
Mnie bardzo brakuje takich tematów. Ludzie nie zastanawiają się nad tym, dlaczego postępują tak a nie inaczej, nie zastanawiają się, co jest źródłem ich zachowań, nie zastanawiają się nad tym, że to samo zachowanie (dobre i złe) u różnych osób może być podyktowane odmiennymi przesłankami. Co niektórzy być może się boją analizowania swoich zachowań, a szkoda może bardziej zrozumieliby innych i otaczający ich świat.
Zażartowałem, koleżanko. Wiem, kim według helleńskiej mitologii była Psyche.
Znam pochodzenie nazwy, ale lubię się powygłupiać.
1 polubienie
Ja ubolewam że tutaj na ten temat tak mało ludzi chce w ogóle rozmawiać. W dobrych czasach na Interii to był jeden z głównych tematów rozmów, co nie znaczy że później taki temat schodził na rozmowy o życiu. Niestety trolle zalały wszystko polityczno-religijnym szlamem.
Będe się czasem włączał, bo temat ciekawy.
1 polubienie
jestem za, wstawi sie wygodna kozetke i mozna bedzie dywagowac.
problemy psychiatryczne tez obejmie?
2 polubienia
toz to caly szpital (psychiatryczny)
3 polubienia
Proponujesz nową nazwę portalu? @okonek
3 polubienia
mozna by skrocic na psychuszka, ale to rusycyzm i grozi naplywem chetnych ze wschodu…
2 polubienia
@okonek @Szczery_do_BULU dobrze by było jeszcze psychiatrę zatrudnić i żeby L4 wystawiał
2 polubienia