No poczytajcie. Ziemie nie tyle urodziła Księżyc, ale połknęła kiedyś inną planetę. I może znów ją urodzi? Cholercia, pogubiłem sie już. Komu wierzyć?
A moze doszlo do gwaltu? Lub plod rozwija sie nieprawidlowo?
Teoria zderzenia dwoch a moze nawet wiecej protoplanet nowa nie jest, że jest zlepkiem? To oczywiste.
Moze tylko planety gazowe maja wiecej szczescia co do bycia idealne, choc ostatnio mi sie o uszy obiło, ze Jowisz ma trzy bieguny magnetyczne, czyli tez cos polknal, czy szykuje sie do porodu?
Czytalam ten bełkot.
Stanowczo wolę seriale o paleoastronautyce i sf.
Tam za wszystko odpowiadaja kosmici podróżujący w czasie i przestrzeni poprzez czarne dziury. Oddychajacy w prozni i grajacy gwiazdami w kregle.
Spotkało się kiedyś siedmiu głuptasów. Jeden powiedział, że jest poniedziałek, drugi powiedział: ty gupi jesteś, jest wtorek. Kolejny im rzekł: wy to de-bile jesteśta, środa jest. Czwarty: ale z was cielaki, jest przecież czwartek…
I tak każdy z wariatów się wypowiedział aż do siódmego.
I wiesz co? Jeden z nich miał rację! Faktycznie jednemu się udało zgodnie ze stanem faktycznym odpowiedzieć mimo, że to był czubek…
To tak a propos Twojego odkrycia …
Ja zawsze podejrzewałam, że kolega zielony może mieć cechy geniusza, tyle, że tacy ludzie bywają trudni w obyciu. Być może wybitnie przewidzi wyniki badań kosmologo-muszologów i dowiemy się, że muszki owocówki to tak naprawdę embriony drugiego księżyca…W każdym geniuszu jest trochę szaleńca a np. J.J Rousseau oddał własne dzieci do sierocińca a jakim wybitnym był pedagogiem… niestety.
Od takich geniuszy uchowaj mnie Panie. Ale jak ktoś w nim geniusza widzi, to niech sobie widzi. Geniusz nie powtarza co 3 dni tej samej melodii … Nie popiera bandytów i nie życzy nikomu by mu ziemia lekką była a potem tej samej osobie nie składa propozycji by być razem. Tak trudno zauważyć, że osobnik ma cechy psychopaty?
i psychopata bywa genialny np. jako chirurg, bo mu nic nie drgnie jak ma ciąć
Socjopaty na pewno…
Co do reszty to obawiam się, ze duzo przed nami.
Oj niekoniecznie, moga mu sie zaczac trząść rece z radosci…
Oczywiście i może Ci również genialnie poderżnąć gardło.
Planety to kanibale