O p. Macierewiczu na inny temat

…niż zwyke

" Antoni Macierewicz wraca do akcji

Napisał(a): Logos - Niedziela, 3 maja (12:04)

Obserwuj

Pandemia koronawirusa zainteresowała naszego narodowego eksperta d/s tajnych i niezrozumiałych.

Antoni Macierewicz w formie. “Mamy do czynienia z atakiem biologicznym” “Ewidentne ślady trotylu. To był zamach!”

“Mamy do czynienia z pandemią i atakiem biologicznym, którego źródłem są Chiny, a ich najbliższy sojusznik – Rosja, uruchomiła atak dezinformacyjny” -stwierdził Antoni a to woła o powołanie podkomisji w kwestii powszechnej pandemii.

Czy tow. Berczyński wróci by wspomóc podkomisję pomysłami?https://gazet(…)qMWwohw

A juz myślałam, ze się zadekowal w jakimś schronie uciekajac przed wirusem. A dziś pldawyali, ze sam wirus mogl sie pojawić w Europie wczesniej po jakichs igrzyskach sportowych. Przywieźli zawodnicy. Ale to byli wojskowi i sprawę wyciszono
U nas maja sprawdzi wszystkie dziwne przypadki od października.

Szczerze to nie wiem po co wkurzasz nas wszystkich skoro on już nie jest w MONie :wink:

Ale ciagle go widac. I komisji nie rozwiazano, choć raportu w terminie nie było.

Dla mnie bomba! Najwyraźniej Szalony Antoś chce zdobyć kolejną niezłą fuchę przy komisji. Smoleńsk się nie udał, to może choć Wuhan wypali.

Zauważyłeś kategorię pytania?

Na razie cieszy mnie wypalanie sie siurków… :crazy_face:

KLIK

Jak to Smoleńsk się nie udał? A ile za nicnierobienie zafasował Antos w komisji, pardon, podkomisji? Ile przygarnęli krewni i znajomi królika. Za nic, zaznaczam, bo efektu nie ma i protokołu końcowego też nie ma. A fundusze na komisję szły (i pewnie dalej idą) w grube miliony.
Chyba że Maciara miał ambitniejsze plany.

Jak widac nie daje za wygraną. Chce jeszcze ugrać, bo ziemia zaczyna stopy parzyc… Tu nieźle d… dają, chcecie to przeczytajcie (krótkie). @Bingola
KLIK

A faktycznie szczerze to nie zauważyłem :wink:

Odstawił lekarstwa i uciekł z oddziału. Nie pierwszy i nie ostatni raz

No widzisz, to kompletna bzdura… Teraz p.Witek się wyglupila!

Widać nogi ma dobre: nie to co głowa… :joy: :joy: :joy:

Słyszałem wypowiedź prawnika konstytucjonalisty z Krakowa (nazwiska nie zapamiętałem) który wywiódł, że wybory nie mogą się odbyć nie tylko 10-05, nie tylko w maju, ale w ogóle. Te kroki prawne jakie w związku z wyborami wykonał, wykorzystał PiS wprost uniemożliwiają przeprowadzenie jakichkolwiek wyborów prezydenckich w obecnej sytuacji. Wszystkie procedury, terminy, warianty zostały wykorzystane. Wyjściem obecnie jest reset w postaci ogłoszenia stanu epidemii i po nim powrócenie do procedury wyborczej od nowa, od początku, czyli od przyjmowania zgłoszeń kandydatów. I pewnie od przywrócenia pierwotnego prawa zmienionego doraźnie dla bieżących potrzeb

Tak też czytałam!

I pomyśleć, że Tusk, znany ze swoich błyskotliwych myśli powiedział kiedyś:
“Na Białorusi nigdy nie wiadomo kiedy będą wybory, ale wiadomo kto je wygra, zaś w Europie odwrotnie”
I pomyśleć, że bliżej nam teraz do Białorusi niż Europy.

Po rozstrzygnięciu dzisiejszego wieczoru stwierdzam, że mój wpis trzy piętra wyżej trafił prawie w sedno.

A jednak DUPA (przepraszam!!!) :rage: :rage: :rage:

“Wybory przeprowadzone przez Państwową Komisję Wyborczą, w trosce o bezpieczeństwo Polaków, ze względu na sytuację epidemiczną, odbędą się w trybie korespondencyjnym. Porozumienie Jarosława Gowina zobowiązuje się do poparcia ustawy o szczególnych zasadach przeprowadzania wyborów powszechnych na Prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej zarządzonych w 2020 r., a jednocześnie przedstawi, w uzgodnieniu z Prawem i Sprawiedliwością, propozycje jej nowelizacji.”

pogrubienie moje…

Miałem w szczególności na myśli rozpoczęcie procesu wyborczego od zera.

Gowin dal dupy…Skopiowalam tylko to, ale czytałam, że własnie chodzi o to, żeby partie NIE zmieniły kandydatów!