O radości,iskro bogów

Jest mi cholernie miło…Jak dobrze przynosić wspaniałe wiadomości!!! :star_struck:
Otóż nasza koleżanka,@ToChybaJa, jest MAMĄ małego Leo!!!
Z tego co “ustalił mój wywiad”,Leo właśnie pobiera od ojca,pierwsze,muzyczne wtajemniczenia :wink: i dosyć spokojnie spogląda na ten świat :innocent:
Zuza,Twoje zdrowie raz jeszcze!!! :clinking_glasses:

Leo! Ode mnie dla Ciebie,zanim porwie Cię świat…

AC/DC-For Those About To Rock :wink:

ACDC zawsze na czasie

:sign_of_the_horns:

Leo pozdrawia całe forum :blush::blush: Mam nadzieję, że będzie fanem Talking Heads, bo na koncercie Davida Byrne’a był już w moim brzuchu :grin: Potańcowalismy razem i mam nadzieję, że mu się podobało :grin:

Aaa…Jeśli o to chodzi…
Leo,posłuchaj!!!Mama Ci to kiedyś zapoda!!! :wink:
Był sobie taki band,Talking Heads…Już w latach 70-tych końcowych,dawał znać o sobie…A potem,jako member of the new wave i jak straż przyboczna D.Byrne’a…
Cała historia!
No worries…Jesteś w dobrych rękach :laughing:

My tez pozdrawiamy Cię serdecznie i gratulujemy nowego członka, rodziny :heart_eyes:

No to…Choć dziwnie to wygląda by takie rzeczy dziecku… :laughing:

No ale sytuacja jest inna,skoro już osłuchany :wink:

Haha :joy: oj osluchany!

Jeden z moich dawnych,nadmorskich znajomych,chyba do dzisiaj uważa Stop Making Sense,za najlepszy koncert rockowy w ogóle…
Daleki jestem od tego ale to jednak JEST kawał dobrego grania.Jakby co to polecam.Zresztą…Co ja tu wygaduję..Wiecie o tym najlepiej! :wink:

https://youtu.be/Fb2q141rMNE?si=vNOxzdoN_RFzePSg tego sobie słuchamy :blush: “Feet on the ground, head in the sky…” :musical_notes:

A to wygrzebałaś!Wieki całe…
Sorry…zdrzemnąłem się na ponad 4 godziny…A to wy jesteście down under :rofl:

Ale super! Gratuluję :smiling_face_with_three_hearts: