Obchodzicie walentynki? Jeśli tak to jak?

A jeśli nie, to co obchodzicie? Może Kupałę? Rocznicę ślubu, poznania się? Ja mojemu mężowi kupię na walentynki francuski ser do wina. Chciałam kupić sobie rajstopy z sympatycznym nadrukiem I love You, gdyby mąż dostrzegł i przeczytał byłoby 2 w 1 , ale cena mnie odstraszyła i zrezygnowałam…
https://www.google.com/search?q=rajstopy+i+love+you&oq=rajst&aqs=chrome.0.69i59j69i60l3j69i57j0i433i512.4221j0j4&client=ms-android-xiaomi-rev2&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=jy6RGBGEWSJXkM&scso=_F9IEYpvuHeKArwTYor_ICQ4:345

Oj juz myslalam, ze euro. Zle zerknelam.
W calzedonii rajstopy po 10 euro to norma, czyli na polskiej stronie zdzierstwo… Pewnie koniunkturalne.

1 polubienie

@okonek Te rajty w sklepie stacjonarnym kosztują 79 zł ! :scream: Zapytałam panią z obsługi jaka cena, bo były na wystawie, powiedziała mi a ja na cały sklep: O Boooszeszee! Pani jednak nie straciła rezonu i szybko zaproponowała mi rajstopy z wyprzedaży…

2 polubienia

Rok czy dwa obchodziliśmy, gdy były nowością, bo to tak inaczej, ciekawie itp. Teraz nie. Śmiejemy się z tego “święta”, dajemy sobie buziaka i to wystarczy. Obchodzimy rocznicę ślubu, jeśli nam się przypomni. :wink:

2 polubienia

Nie mam z kim

2 polubienia

Fajny pomysł z tym serem!
Walentynki?Nie sposób sie od tego uwolnić ale OBCHODZĘ jedynie rocznicę ślubu.

4 polubienia

Napisałam, że nawet rocznicę ślubu obchodzimy czasem. W tym roku nie zapomnimy, bo okrągła będzie.
Walentynki to według mnie raczej święto ludzi, którzy jeszcze przed ślubem są, ale może się mylę.

1 polubienie

Walentynki to kolejny dzien handlowca…

3 polubienia

Masz rację. Nie przyczyniam się, ale sporo ludzi tak.

2 polubienia

To już wg.uznania.Nie mam nic przeciwko ale rzadko o tym myślimy…Jakis obiad w mieście i to chyba wystarczy :slightly_smiling_face:
Z drugiej strony,lubie kupować kwiaty…Ale nie koniecznie w lutym.

3 polubienia

W lutym mozna doniczkowe storczyki :wink: kwitnie od listopada do poczatku kwietnia.