Nie daja.
Oni pod tym wzgledem nacjonalisci, predzej dadza jakies spotkanie z ogoma ligi podworkowej
Ale poszukam, moze gdzies bedzie, net duzy.
Nie ma skoków w krajach ktore nie skaczą lub nie widzą w tym chocby minimum zainteresowania.Od przypadku do przypadku,moze to byc zakodowane ale to tylko w przypadku igrzysk lub mistrzostw swiata ktore nie koliduja z czymś lokalnie wazniejszym.
Ale za to kopana jest prawie wszędzie.
Jutro Węgry, mecz w Budapeszcie. Potem Andora i Anglia.
Bardzo jestem ciekaw wyjsciowej “11”…
Ja tez. Boniek nowym trenerem kij w mrowisko wpakowal…
Choc patrzac na CV Sousy jako tenera to raczej w jednym miejscu za dlugo nie pracowal, wiec nawet jak go z Polski wykopia, to sie nie zalamie.
Ale jesli w krotkim czasie potrafil zbudowac wygrywajace zespoly to tylko miec nadzieje, ze Polacy nie gesi…
Od czasu Leo Beenhakera,mam wrazenie ze mianowanie coacha reprezentacji odbywa sie wg.klucza:Ok.niech kosztuje,niech ma swoje plusy ale dla nas tez musi cos pozostac.
A jak robi sie za drogo,otwiera sie droge “Brzeczkom”.
A potem ten cykl wraca.
Podoba mi sie Sousa na tyle,na ile ma to sens na dzien dobry.Mielismy jednak w Kolejorzu niegorszych pilkarzy co stali sie trenerami [Jose Maria Bakero;Nawałka] i cale to zamieszanie moze,nie musi ale może skonczyć sie zle.
Mam nadzieje ze Sousa wie jednak wiecej od Brzeczka.
Troche po swiecie powedrowal… A podroze ponoc ksztalca.
Ja też.
@collins02 Mam dla Ciebie miłą wiadomość z rana w nadziei, że nie jest dziś pierwszą i ostatnią. Otóż, Zaksa jst w finale Ligi Mistrzów w siatce. Pokonała, znowu po horrorze 3:2 giganta czyli Zenit. Zrobili to najpierw w jaskini lwa, teraz u siebie. Jako ciekawostkę podam, że Kędzierzyn ma jeden z najniższych budżetów w polskiej lidze.
A w kopaną już się zaczęło i to od niespodzianek. Francja zremisowała u siebie 1:1 z Ukrainą, a Holandia poległa w Turcji 4:2.
Te pilkarskie nowinki znam choc ostatnio jedynie sledzilem mecz tenisowy Magdy Linette
Wielkie brawa dla Zaksy!
Zawsze kibicuje tym co nie mają tzw.budżetu.
I wielkie brawa dla Ukrainy!!!
A w Planicy Tande się wyłożył w serii próbnej, Wygląda groźnie, skoki, póki co, stoją.
Ide po zaopatrzenie.
Kobaysahi - 234 m. Za chwilę Żyła.
Ale to probna seria?
Tak. Tande helikopterem do szpitala.
W pierwszej serii Ryoyu zgłuszył wszystkich i, myślę, iż w drugiej dopełni formalności.
Co do naszych; hadko pisać. Dawid i Kamil sami się wyautowali oddając juniorskie skoki.
W finale skakać będzie Żyła, Stękała i Wolny, ale liczyć się nie będą.
Niestety,nie mam podglądu…Calkowity brak streamów…
Ale takie dno wskazuje wyraznie ze wczoraj pochlali.JA NIE WIERZE W CUDA.W sporcie oczywiscie.
Nie da sie bez wyrazniej przyczyny,zapomniec jedynego fachu w życiu,doslownie z tygodnia na tydzień…I zeby to tylko 1-2 zawodników…Ale wszyscy?
Stekała pewnie dolecial do 216 bo go posłali po musztardówki
Beznadzieja. Mocno podejrzewam, że masz rację.
A Ryoyu sobie przypomniał jak się skacze. Trochę późno, ale lepiej późno, niż wcale. Dla niego, Prevca i Pavlovcica będę oglądał drugą serię.
Jeszcze, jak nasi zagrają tak w Budapeszcie, to ja dziękuję…
Czekam na mecz Igi.I troche sie boje…
Linette gra z Kontą i moim zdaniem,wygra.
A Budapeszt to juz czysta ruletka…
No to kogo mamy w 2 serii?
Zyła,Stekała,Wolny?
Edit…
A czy to czasem nie byla wieksza impreza?Granerud,Lindvik…
Fatalny poziom, szkoda oglądac.