Potencjał jest zajebisty, Poza tym, jeszcze kilku chłopaków nadaje się do kadry. Jak zrobią taką rewoltę, jak w siatce, to będzie dobrze. Nie znam teraz sytuacji, jaka jest w Polsce, ale znam kilku leśnych dziadków z zarządu, osobiście. Jeżeli są tam nadal, nie rokuje to dobrze.
Polskie piekło…Ale trzeba to oddać dziewczynom ze to one pierwsze zaczęly mowic o tym głośno…
Chciałbym, aby ręczna powróciła do tej za Wenty, bo uwielbiam tę dyscyplinę. Ale wiele musi się zmienić w samej organizacji tego, tak, jak stało się to w siatkówce.
Zgadza sie.W Polsce to znaczy czasem tyle co"atmosfera"…
Prawda jest jednak taka ze sukces musi wyprzedzic dzialaczy.Inaczej te małpie mózgi,nie"zaskoczą".
Dokladnie,100% odwrotnosci niz na wyspach…
I to jest ten, kuźwa, ból. To dotyczy wielu dyscyplin z piłką kopaną na czele.
A jak to widzisz dzisiaj,w Holandii? U nich z sukceami tez niemrawo…
Cholera wie, co się tu dzieje? W mediach się narzeka i krytykuje. Ale praca z młodzieżą jest bardzo dobra.
Rozumiem, ze trening nie poszedl na marne?
To przeciez widac gołym okiem.Maleńka Holandia,niewidoczna na mapie Słowenia…Takie kraje dokonują cudów,rzeczy zupelnie nieprawdopodobnych,nokautując w niektorych dyscyplinach tzw.“potęgi”.
A Holandia jest w dodatku krajem o ktorym co glupsi ludzie,nie mówiąc o głupich dziennikarzach,potrafią mowic jedynie w kontekscie narkotyków na ulicach…
Dziś w Planicy po kwalifikacjach.
- Kobayashi.
- Eisenbichler.
- Pavlovcic.
- Geiger.
- Stękała.
- Kubacki.
Między tą szóstką różnice niewielkie.
- Żyła. 21. Wolny. 23. Stoch. A Granedud 28.
Myślę, ze dzisiejsze kwalifikacje pokazują aktualny układ sił.
Muszę tu wywołać kolegę @collins02
Po takiej przerwie nie zmusisz mnie do proroctw
Zreszta trudno mowic o ukladzie sil na samym koncu sezonu.Jedyne co widze to fakt ze tych dwoch Niemcow skakalo w sumie najstabilniej w tym sezonie.I akurat ci dwaj Polacy takze…Przy czym im wiekszy obiekt tym lepiej dla Stękały…
Ale to za malo by obstawiać
ps…Maszyna mnie poucza ze mam sie tu juz nie wypowiadac bo inni tez by chcieli…Doprawdy?
Ignoruj maszynę i rób swoje.
Impreza dobiega końca, karty rozdane, ale obejrzeć można.
Spróbuje bo coraz mniej transmisji w necie…To dzisiaj juz?
To jest komunikat jak pytanie zamienia sie w dialog - sugestia, ze moze by kogos do dyskusji zaprosic?
Wyswietla sie z automatu.
Wiem ale smiac mi sie chce bo wyliczyla mi maszyna ze zajalem tu 44% powierzchni…Tylko ze ani slowem nie wspomina ze nikt nie musi sie na mnie oglądać…
Jutro.
To tylko maszyna…
A jutro jeszcze kapana z Węgrami o 21.
Wiesz gzie to obejrzec?
Na polskiej 1. Nie wierzę, by w Hiszpanii tego gdzieś nie dawali.