Obwieszczenie

Na razie robię sobie urlop od stałych rubryk Po prostu URLOP!
To dla tych którzy są zainteresowani… :innocent:

4 polubienia

No cóż - każdemu się jakiś urlop od czegoś należy :slightly_smiling_face:
Tylko uważaj na wirusa. Ponoć na urlopie łatwiej go “złapać” :wink:

2 polubienia

No to wesolych wakacji.
Wstaw czasem cos wesolego.

3 polubienia

A ja to bym sobie zrobił urlop od urlopu.

5 polubień

Ja po tych wszystkich kwarantannach i maseczkach to jakis pobyt na wyspie bezludnej, gdzie wirus nie doleci, a straszyc nim nie bedzie mial kto.

2 polubienia

Obawiam że ten urlop może się spodobać, znaczy @elsie leń się może spodobać. Lepiej o nas nie zapominaj na dłużej bo my Ciebie tu też potrzebujemy. image

4 polubienia

Zgadza się. @elsie musi być z nami. :yum:

2 polubienia

Ok.

1 polubienie

Tee @Devil a piwo u ciebie jest? Ja mam Veltinsa, ale dowiedziałem się, że Warnsteinera przywieźli, to zaraz zasuwam do sklepu, bo to zajebiaszcze piwo jest.

2 polubienia

Ja zawsze mam jakieś piwo. Moge nie zjeść ale napić sie muszę.

1 polubienie

Czyli jak każdy przyzwoity człowiek.

1 polubienie

Bez picia nie ma życia.

1 polubienie

Kto pije, dobrze żyje.

1 polubienie

A ja juz glowkuje co bede robil jak skoncze ten 13 dyzurowy maraton.Zostal do pomalowania jeden fotelik ogrodowy.
Jest w ogrodzie "zgrupowanie krzewow o pieknych kwiatach ale jakies humanoidy ktore tu mieszkaly przede mna,zasyfily,zasmiecily do tego stopnia ze nawet grabie nie pomoga…Ale przyrzeklem sobie ze jak sie wezme to bedzie jak w Kensington Gardens :joy:
Konserwacja rowerka.Choc to drobiazg,zajmie mi chyba ponad pol godziny.
Zakup i dostosowanie wzmacniacza i gramofonu.To nie jest koniecznosc ale…ceny przynajmniej na teraz,mocno poszly w dol i jest szansa poprawic brzmienie.
Wypranie zaslon ktore zasluguja na gest z mojej strony.Tylko ze…Na razie nie wiem jak je zdjac bo to ustrojstwo przypomina obieg zamkniety :joy:

3 polubienia

Dzięki za miłe słowa! Teraz jestem zawalona robotą…

To, że mało stawia lajka albo komentuje, nie znaczy, że nikt nie czyta :wink:

1 polubienie