Na razie robię sobie urlop od stałych rubryk Po prostu URLOP!
To dla tych którzy są zainteresowani…
No cóż - każdemu się jakiś urlop od czegoś należy
Tylko uważaj na wirusa. Ponoć na urlopie łatwiej go “złapać”
No to wesolych wakacji.
Wstaw czasem cos wesolego.
A ja to bym sobie zrobił urlop od urlopu.
Ja po tych wszystkich kwarantannach i maseczkach to jakis pobyt na wyspie bezludnej, gdzie wirus nie doleci, a straszyc nim nie bedzie mial kto.
Obawiam że ten urlop może się spodobać, znaczy @elsie leń się może spodobać. Lepiej o nas nie zapominaj na dłużej bo my Ciebie tu też potrzebujemy.
Ok.
Tee @Devil a piwo u ciebie jest? Ja mam Veltinsa, ale dowiedziałem się, że Warnsteinera przywieźli, to zaraz zasuwam do sklepu, bo to zajebiaszcze piwo jest.
Ja zawsze mam jakieś piwo. Moge nie zjeść ale napić sie muszę.
Czyli jak każdy przyzwoity człowiek.
Bez picia nie ma życia.
Kto pije, dobrze żyje.
A ja juz glowkuje co bede robil jak skoncze ten 13 dyzurowy maraton.Zostal do pomalowania jeden fotelik ogrodowy.
Jest w ogrodzie "zgrupowanie krzewow o pieknych kwiatach ale jakies humanoidy ktore tu mieszkaly przede mna,zasyfily,zasmiecily do tego stopnia ze nawet grabie nie pomoga…Ale przyrzeklem sobie ze jak sie wezme to bedzie jak w Kensington Gardens
Konserwacja rowerka.Choc to drobiazg,zajmie mi chyba ponad pol godziny.
Zakup i dostosowanie wzmacniacza i gramofonu.To nie jest koniecznosc ale…ceny przynajmniej na teraz,mocno poszly w dol i jest szansa poprawic brzmienie.
Wypranie zaslon ktore zasluguja na gest z mojej strony.Tylko ze…Na razie nie wiem jak je zdjac bo to ustrojstwo przypomina obieg zamkniety
Dzięki za miłe słowa! Teraz jestem zawalona robotą…
To, że mało stawia lajka albo komentuje, nie znaczy, że nikt nie czyta