Oczom nie wierzę

Nie, w tej grupie o której pisałam, były kobiety. Nie było dzieci!

1 polubienie

Ty byś nie znalazł. Wiadomo, że znajdziesz! :grinning_face_with_smiling_eyes: :innocent:

2 polubienia

No tak…Przy Tobie to cała moja zbroja nie jest warta dziurawej kolczugi :wink:

1 polubienie

Oj tam oj tam. :wink:
Ale faktycznie na wszelkich fotkach kobiety są w ogromnej mniejszości a dzieci jest jeszcze mniej.

2 polubienia

Bo nie ma prawa byc inaczej.
Jesli ktos twierdzi ze to inaczej wygląda,jest na pasku jakiejś silniejszej instytucji…
Wracam wciaz do tej Syrii…I nie chce sie powolywac juz na malo wiarygodne"nie znam syryjczyka" bo to do niczego nie prowadzi.
Na logike i odrobine wyobrazni.Jak ma wyglądac ta ewakuacja?Kto jest silniejszy?
A moze jakis pięknoduch bedzie wmawial swiatu ze islamce ustepuja miejsca w kolejce kobietom?
Mamy po raz kolejny ten sam teatr…
Tylko producenci i spece od castingu,sa na tym samym co poprzednio,poziomie.

2 polubienia

Tam nie ma, że “słabsi przodem”.
No cóż - inna kultura, którą trudno nam zrozumieć.

1 polubienie

To nie jest kwestia rozumienia.
Jesli w tramwaju ktos potraktuje Cie jak murzyna 100 lat temu to co to bedzie?
A islamce tak wlasnie traktuja kobiety.
Koniec.Kropka.I kazdy o tym wie.
Ale z powodow politycznych [lub jakiejs trudnej do okreslenia,głupoty] nie mowiło sie o tym,siegając nawet po prymityw argumentacji z cyklu"wyprawy krzyzowe".
W pojmowaniu historii a’la szwedzki potop juz ten belkot nie zaistnial.Dlaczego?
Temat dla fanatykow,od ktorych trzymam sie z daleka.Ale jakby co to to jestem niczym S.Seagal w part.3.

1 polubienie

Wiem o czym piszesz, ale musimy jedną rzecz zrozumieć: tych chłopców i mężczyzn tak wychowano. Wyrastają w przeświadczeniu, że są istotami wyższego rzędu i to przez to tak właśnie się zachowują. Dla nich jest to naturalne tak jak dla nas naturalne coś innego. :slightly_smiling_face:

I pomyslec, ze tworca islamu to by chodzil glodny i bosy, gdyby jego pierwsza zona (duzo starsza od niego zreszta) nie byla bogata z domu i do tego twarda reka trzymajaca rodzinne biznesy?
Moze stad tyle w tym mizogonizmu?

1 polubienie

To by wszystko tlumaczylo.
Dzisiaj.
Ale wtedy?
A poza tym,kto chce tego dzisiaj sluchać?
Tylko zawzieci wrogowie chrześcijanstwa ktorym brakuje amunicji do rozmowy

1 polubienie