Oczywiście w tym pytaniu nie ma znaczenia zło jakie z tego wyboru wynika.
Zobaczmy jakie pozytywy z tego wynikają wpierw.
Znów zdecydowała Polska powiatowa
Widzisz @Devil, spytaj kolege, co tak dobrze “trzepie”, bo zadaje takie pytanie, ze na pewno ma cos lepszego niz Ty pijesz na codzien…
Że nigdy nie jest tak źle, zeby gorzej byc nie mogło .
Co do odchodzacego prezydenta? Wylazi z niego mściwa duszyczka.
Widać, że z nowym srednio się dogadał?
@Devil wygrala nie tye Polska powiatowa, co kompleks prowincji.
Polska nic nie zyskała i nic nie straciła. Zamienił stryjek siekierę na kijek. Jedyne co zyskaliśmy to może “mówiącą” prezydentową? Bo ta ostatnia nie potrafiła mówić.
No i ubiera się jakby nieco lepiej?
No mediom się mundurki Agaty podobały. Mnie nie. Wyglądała jak manekin. Manekin ubrany za nasze pieniądze.
Bo ona wysoka i nie za pardzo proporcjonalna. Dodajac fryzure i niesmiertelny paseczek w talii?
A o czy mieli pisać jak nie o ciuchach?
Zresztą Duduś tez na fatalnie dobrane oprawki okularów.
No i brzydko się starzeje.
To iuz inna sprawa, kazdy sie starzeje. Ale jedni przyjmuja to zmieniajac nieco styl, inni ? Ona juz 10 lat temu wyglądała jak swoja babcia.
Ale co jak co śmiesznie było
Mi tam do smiechu nie bylo jak Duda przyklepywal kolejne etapy rozwalania konstytucji i panstwa w wykomaniu ekipy Kaczynskiego.
A jeszcze mniej teraz, kiedy atakuje tych, którzy wczesniej probowali zdemokratyzowac PRL.
Strzemboszuwi to ten adwokat (niedoszly) niedorobka, buty moglby.czyscic.
A widac w tym jego zachowaniu, że nie tylko prezydentowanie sie skonczy. Synekury dla krewnych i znajomych krolika też.
A czy parafie będą zainteresowane placic za odczyty bylego w kruchcie?
Ale sam jako osoba był śmieszny. Ma specyficzną mimikę twarzy
Molo go ma szczęście ogladalam
A chyba jest smieszny, bo żyje.
Nie bez powodu nazywali go błaznem
Pytanie czy od czegokolwiek ocaliliśmy Polskę?
Wszystko zależy od punktu widzenia.
A ty jak to widzisz?
Ja to widzę od punktu siedzenia, czyli każdy ma swoje własne spojrzenie, a u mnie widzę to nadpozytywnie. Wciąż zdobyliśmy bezcenny czas na to, że nie utopić naszego kraju zbyt szybko w tak strasznie dekadenckiej kulturze, która płynie potokami z zachodu.
Czyzbys żył w środowisku
Pokolenie X jest zmęczone, Y jest przebodźcowane, Z nie odbiera, jeśli nie ma emotki w SMS-ie, a młode matki żyją w trybie dziecko-zasypia-zanim-wyślesz-pierwsze-zdanie.