Zderzenie kultur…nie pierwsze i nie ostatnie.
Tu akurat Anglik 13 grudnia?
Ciekawa jestem opisu polski “celebryta” w Hiszpanii? To by chyba Kafki w wersji light trzeba (zeby wyszlo.komediowo nie egzystencjalnie).
Zderzenie kultur…nie pierwsze i nie ostatnie.
Tu akurat Anglik 13 grudnia?
Ciekawa jestem opisu polski “celebryta” w Hiszpanii? To by chyba Kafki w wersji light trzeba (zeby wyszlo.komediowo nie egzystencjalnie).
Zgadza się.
Ale…Co Ty porobiłeś ze swym nickiem?
Niemal każde zderzenie kultur bywa zabawne.Może oprócz zderzeń z totalitaryzmem.Kafka jednak mi tutaj w tych czysto teoretycznych rozważaniach,nie pasuje.
Pasuje. Polski celebryta w hiszpanskim urzedzie ![]()
![]()
![]()
Kafka oprocz pisania ksiazek, w latach 1908 -22 byl czeskim urzednikiem panstwowym.
Wiec swiat absurdu i groteski znal. Szkoda, ze tak slabego zdrowia byl?
Tak i ok. wszystko się zgadza. Tylko czy przy Kawce można się śmiać? ![]()
Ach…Przepraszam…Zapomniałem że już to poruszyłeś…Widzę jednak że wrażenia podobne ![]()
Boję się logować, bo ostrzeżenie mówiło o kradzieży kont, haseł, etc. Więc nie chcę ryzykować.
Po pewnym czasie można się przyzwyczaić do nowego konta. @ciekawie może iść na odpoczynek…
Mozna. Kwestia poczucia humoru ![]()
I tak zostales multikontowcem. Starego nie zamykam, mozesz się logowac z obydwu.
Ostrzezenie bylo spowodowane krotka niezgodnoscia kodu na serwerze. Juz jest zażegnane.
No to przyzwyczaj się [znaczy przytul jakiś!] do jakiegoś avataru bo jak widzę literki to robię sie niezbyt ufny ![]()
Niemniej,nie jest to najważniejsza rzecz pod słońcem i cieszę się że wpadłeś na Andrewsa szybciej ode mnie!!!
Ktoś jednak czyta!