W sumie na jedno wychodzi… ![]()
Wirtualnym rycerzom
zamiast owej ody
bliżej sercem przecie
sedesowej wody
Niby nasz @anon86894402 kaganiec mo, a kąsa dzisiaj …![]()
Skrzydeł poezji nie ma co rozwijać,
najlepsza metoda; - ryje poobijać…

Nim się zdziwić zdążycie
Panowie i Panie
zważcie sobie łacnie
Kto nosi kaganiec?
Na pieszczoszka ryjku
Go nie zobaczycie
Uparciuchom założą
Takie to już życie ![]()
Od dawna wiem,że Reksio to kamuflaż

Ponoć DNA psa i wilka to różnica poniżej 1%?
A co piszą o prędkości jaką osiąga uciekający przed wilkiem i psem? ![]()
Podobno różnica w prędkości jest niewielka i wynika głównie z dodatkowej zawartości spodni ![]()
Tez tak mysle,ze zbyt szybko nie zaskocza o co chodzi
No popatrz, kto by się spodziewał że mi się przypadkiem napisze coś takiego, że to będzie sobie wisiało na stronie ![]()
Dla wielu z Was pytamy .pl było pierwszym ( często jedynym ) forum. Dla mnie ostatnim, mam skalę porównawczą, mogę z czystym sumieniem napisać, że tak różnorodnej i ciekawej EKIPY ( przy małej liczebności) nie spotkałam. Brakuje tu jeszcze wielu osób, może kiedyś dołączą? tak czy siak, ja nie zapomniałam i chyba nie zapomnę, jak mi w wielu sytuacjach “zaimponiliście” ![]()
Już sobie wyobrażam ich miny. Aaaaaale o co chodzi? Wariat? Gryźć, nie gryźć, no i z której strony w dodatku? ![]()
Ale wpisy będą na bank - wchodzi tu przecież nie jeden Don Pedro. Carramba !
Napisane siper,tylko watpie,by ktos z nich czytal posty userow,a czy 0ojmie do czego pijesz,tez waypliwa sprawa.
A nie usuną Usuniętego ![]()
Dla mnie także nie pierwszym. Byłem na trzech, może czterech, ale to nie były długie pobyty. Nie umiałem tam BYĆ. Tu jestem ![]()
sadzac po tamtym bajzlu to sobie powisi.
Na 1 portalu byłam 4 lata , po likwidacji osiedliłam się na kolejnym przez 5 lat, pomijam fora dyskusyjne na które mnie werbowano, odpuściłam sobie wszystko, zrobiłam prawie roczna przerwę, przez przypadek znalazłam się na pytamy.
I od razu trafiła na mnie po nocy ![]()