W sumie na jedno wychodzi…
Wirtualnym rycerzom
zamiast owej ody
bliżej sercem przecie
sedesowej wody
Niby nasz @anon86894402 kaganiec mo, a kąsa dzisiaj …
Skrzydeł poezji nie ma co rozwijać,
najlepsza metoda; - ryje poobijać…
Nim się zdziwić zdążycie
Panowie i Panie
zważcie sobie łacnie
Kto nosi kaganiec?
Na pieszczoszka ryjku
Go nie zobaczycie
Uparciuchom założą
Takie to już życie
Od dawna wiem,że Reksio to kamuflaż
Ponoć DNA psa i wilka to różnica poniżej 1%?
A co piszą o prędkości jaką osiąga uciekający przed wilkiem i psem?
Podobno różnica w prędkości jest niewielka i wynika głównie z dodatkowej zawartości spodni
Tez tak mysle,ze zbyt szybko nie zaskocza o co chodzi
No popatrz, kto by się spodziewał że mi się przypadkiem napisze coś takiego, że to będzie sobie wisiało na stronie
Dla wielu z Was pytamy .pl było pierwszym ( często jedynym ) forum. Dla mnie ostatnim, mam skalę porównawczą, mogę z czystym sumieniem napisać, że tak różnorodnej i ciekawej EKIPY ( przy małej liczebności) nie spotkałam. Brakuje tu jeszcze wielu osób, może kiedyś dołączą? tak czy siak, ja nie zapomniałam i chyba nie zapomnę, jak mi w wielu sytuacjach “zaimponiliście”
Już sobie wyobrażam ich miny. Aaaaaale o co chodzi? Wariat? Gryźć, nie gryźć, no i z której strony w dodatku?
Ale wpisy będą na bank - wchodzi tu przecież nie jeden Don Pedro. Carramba !
Napisane siper,tylko watpie,by ktos z nich czytal posty userow,a czy 0ojmie do czego pijesz,tez waypliwa sprawa.
A nie usuną Usuniętego
Dla mnie także nie pierwszym. Byłem na trzech, może czterech, ale to nie były długie pobyty. Nie umiałem tam BYĆ. Tu jestem
sadzac po tamtym bajzlu to sobie powisi.
Na 1 portalu byłam 4 lata , po likwidacji osiedliłam się na kolejnym przez 5 lat, pomijam fora dyskusyjne na które mnie werbowano, odpuściłam sobie wszystko, zrobiłam prawie roczna przerwę, przez przypadek znalazłam się na pytamy.
I od razu trafiła na mnie po nocy