Oda do Utracjuszy

W sumie na jedno wychodzi… :wink:

3 polubienia

Wirtualnym rycerzom
zamiast owej ody
bliżej sercem przecie
sedesowej wody

4 polubienia

Niby nasz @anon86894402 kaganiec mo, a kąsa dzisiaj …:wink:

5 polubień

Skrzydeł poezji nie ma co rozwijać,
najlepsza metoda; - ryje poobijać…

5 polubień

image

1 polubienie

Nim się zdziwić zdążycie
Panowie i Panie
zważcie sobie łacnie
Kto nosi kaganiec?

Na pieszczoszka ryjku
Go nie zobaczycie
Uparciuchom założą
Takie to już życie :wink:

5 polubień

Od dawna wiem,że Reksio to kamuflaż

wilk

4 polubienia

Ponoć DNA psa i wilka to różnica poniżej 1%?

4 polubienia

A co piszą o prędkości jaką osiąga uciekający przed wilkiem i psem? :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Podobno różnica w prędkości jest niewielka i wynika głównie z dodatkowej zawartości spodni :wink:

2 polubienia

Tez tak mysle,ze zbyt szybko nie zaskocza o co chodzi

5 polubień

No popatrz, kto by się spodziewał że mi się przypadkiem napisze coś takiego, że to będzie sobie wisiało na stronie :wink:

5 polubień

Dla wielu z Was pytamy .pl było pierwszym ( często jedynym ) forum. Dla mnie ostatnim, mam skalę porównawczą, mogę z czystym sumieniem napisać, że tak różnorodnej i ciekawej EKIPY ( przy małej liczebności) nie spotkałam. Brakuje tu jeszcze wielu osób, może kiedyś dołączą? tak czy siak, ja nie zapomniałam i chyba nie zapomnę, jak mi w wielu sytuacjach “zaimponiliście” :slightly_smiling_face:

8 polubień

Już sobie wyobrażam ich miny. Aaaaaale o co chodzi? Wariat? Gryźć, nie gryźć, no i z której strony w dodatku? :wink:
Ale wpisy będą na bank - wchodzi tu przecież nie jeden Don Pedro. Carramba !

3 polubienia

Napisane siper,tylko watpie,by ktos z nich czytal posty userow,a czy 0ojmie do czego pijesz,tez waypliwa sprawa.

1 polubienie

A nie usuną Usuniętego :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Dla mnie także nie pierwszym. Byłem na trzech, może czterech, ale to nie były długie pobyty. Nie umiałem tam BYĆ. Tu jestem :slight_smile:

3 polubienia

sadzac po tamtym bajzlu to sobie powisi.

3 polubienia

Na 1 portalu byłam 4 lata , po likwidacji osiedliłam się na kolejnym przez 5 lat, pomijam fora dyskusyjne na które mnie werbowano, odpuściłam sobie wszystko, zrobiłam prawie roczna przerwę, przez przypadek znalazłam się na pytamy.

1 polubienie

I od razu trafiła na mnie po nocy :stuck_out_tongue:

2 polubienia