Odpowiada Wam takie poczucie humoru jakie zademonstrował ostatnio minister Sikorski?

dziewczynę ponieśli ochroniarze ,a On mówi -szkoda że nie poczekała :>

Jak dla mnie skasował wszystkie polskie kabarety jednym zdaniem:>

ech życie życie,tego mi osobiście brakuję w tym co widzę w tzw mediach ;samego życia -nic wykreowanego, inteligencji, szybkich ripost i humoru na wyższym poziomie.

Powiedział to w sensie - szkoda że nie poczekała na koniec jego wypowiedzi bo wtedy byl czas na dyskusje i pytania. Ta kobieta w fanatyczny sposób zagłuszała jego wypowiedź krzykiem. Wiec jesli mówimy o kabarecie, to raczej w jej wydaniu.

4 polubienia

Tak wiem że można tak tłumaczyć ale ja wybieram dla siebie wersję bardziej śmieszną :> Zresztą znając Pana Sikorskiego niczego nie można być pewnym (o co właściwie chodziło) I powiem Ci że kilka % sympatii u mnie zyskał :>

Tak, lubię go. Uważam że powinien być premierem.

Izrael to zbrodniarze ale nie weszli do gazy by wybić cały naród tylko by usunąć Hamas. Nie została więc spełniona definicja ludobójstwa. Reszta to kwestia wrażliwości, moralności i empatii.

1 polubienie

Powiedzmy, ze sympatia az taka go nie darze, ale w koncu nie musze , ano on nie musi ze mna piwa pić ( choc o wyborce trzeba zadbac czasem :smiley::wink:)
Na ten zalew chamstea i bezczelnosci ma dobra reakcję, na glaszcze po glowkach mowiac “uspokuj sie Jareczku, bo nie dam ci cukierka” i nigdt tego nie robil. Co jest tez istotne. I jest skuteczny. Lawirowanie miedzy “sojusznikami” czyli USA, UE i jako jezyczkiem u wagi GB to obecnie trudne zadanie, a jak.na razie idzie mu to dobrze. Ze pogonil posla za “wycieczke” do strefy Gazy?
Jak ogolnie uwazam, ze takie akcjie bywaja wentylem bezoieczenstwa, to jrdnak mial racje. Polityk z rzadzacej koalicji, posel.ma inne zadania. I dopoki iest poslem to osoba prywatna jest w ograniczonym zakresie.

Co do zyciorysu - pan, krory nie odroznia ustawy od ustawki moglby u niego za pucybuta ewentualnie. Tym co pisza, ze byl w PiS? Przypomne, ze z tego bagna szybko sie ewakuował.
Uczesanie moglby nieco zmienic tylko… :rofl:
Co do jezyka i ripost? Miesci sie w normie, czy sa zlosliwe?. Na pewno tak, ale na luzie.
Czego o wpisach Tuska czesto nie da sie powiedziec. Niestety twitterowa korespondencja Tuska z prezesem przypomina okldadanie sie łopatkami w piaskownicy.
Mentzen wczoraj z tym swoim transparentem na wiecu Kaczynskiego "pozamiatał "
Udowadniajac, ze jednak konfa, jaka oa nie jest, będzie prawdopodobnie ta trzecia siłą.
Strach sie bać…

1 polubienie

Nie wiem z czego tu się śmiać…
Podziwiam spokój Sikorskiego.
A już porównanie go do współczesnych,polskich kabaretów traktować można jako obrazę!

1 polubienie

A ja jestem bardzo zobowiązany Konfederatom.Nie zawsze na miejscu,jest dla mnie ich radykalizm ale nie będę o tym debatował przy niedzieli.
Najważniejsze jest dla mnie to zdecydowane demaskowanie dwulicowości i zakłamania pisdzielców.
Każdy inny kto by sie na to porwał,zostałby zwyczajnie opluty przez ich sasinów i innych harcowników.Kiedy jednak Konfa to robi,nie sposób [na miejscu niezdecydowanych czy nic nie pojmujących] tego nie zauważyć.
Są to oczywiście,przynajmniej 2 pieczenie przy jednym ogniu.Interes własny [partyjny] oraz pokazanie że można i trzeba myśleć samodzielnie a nie koalicyjnie!

Nie dyskutuje się z ulicznikami.
Ten rodzaj cierpliwości może dobrze świadczyć czy to o spokoju czy nawet kulturze,na ogół nieobecnej w polityce…
Niemniej jest to strata czasu.I to bardzo delikatnie powiedziane.

1 polubienie

To strach sie bać panie Kaczynski mialo być :rofl::rofl::rofl:
Ktos musi w koncu ten stary uklad rozwalić.
A liczyc w tym na tzw. lewicę? :upside_down_face:

Jak obrazę kabaretów czy tego jegomościa?:> Jak dla mnie nadaję się do kabaretów jak nikt inny,nikt inny!Ma to coś co jest potrzebne ;ciętą ripostę na wysokim poziomie.W sporcie można byłoby to nazwać timing chwili :>

Niech konfederacja dopiszę ile wiz rozdano w 2024 i w pierwszych 3 miesiącach 2025 roku :> Dane są łatwo dostępne 2024 rok ponad 300 tys ,w pierwszym kwartale 2025 ponad 100 tys Kierunki napływu nie ulegają zmianie jak za rządów pis

I nie sadzę żeby coś się zmieniło w następnych latach I nieważne kto będzie rządził ..Szczególnie kibicuję konfederacji, niech się dorwie do władzy ,wtedy zobaczmy które z postulatów wdrożą w życie:> Tylko oni będą się przed nią zapierać nogami i rękami ,łatwo jest krytykować ,bardzo wygodnie i bezpiecznie.

Nie żartuj .Putin ma na sumieniu ok 22 tys ludności cywilnej i jest nazwany zbrodniarzem.,sam czyn ludobójstwem Beniamin ok 65 tys i co według niego nic się nie stało ?
Jaki premier krótkie spodenki i do kabaretki :> Gdyby Donald nie dał mu jedyneczki do PE to nie miałby co robić wielki fachowiec od lizania dupy Niemcom i brania nagród z podobnej strony ciała :> Nikt nie daję kasy za darmo,najwyżej inwestują w czasie..

Jakby nie było zadajac pytanie miałem na myśli tylko i wyłącznie Wasze poczucie humoru.Nie mieszałem polityki,to Wy zaczęliście :>

1 polubienie

Nie pamiętam już całego toku ale stoje niezmiennie na stanowisku że nic,ABSOLUTNIE NIC tak nie upadło w Polsce po 1989 roku,jak kabarety!