dziewczynę ponieśli ochroniarze ,a On mówi -szkoda że nie poczekała :>
Jak dla mnie skasował wszystkie polskie kabarety jednym zdaniem:>
ech życie życie,tego mi osobiście brakuję w tym co widzę w tzw mediach ;samego życia -nic wykreowanego, inteligencji, szybkich ripost i humoru na wyższym poziomie.
Powiedział to w sensie - szkoda że nie poczekała na koniec jego wypowiedzi bo wtedy byl czas na dyskusje i pytania. Ta kobieta w fanatyczny sposób zagłuszała jego wypowiedź krzykiem. Wiec jesli mówimy o kabarecie, to raczej w jej wydaniu.
Tak wiem że można tak tłumaczyć ale ja wybieram dla siebie wersję bardziej śmieszną :> Zresztą znając Pana Sikorskiego niczego nie można być pewnym (o co właściwie chodziło) I powiem Ci że kilka % sympatii u mnie zyskał :>
Izrael to zbrodniarze ale nie weszli do gazy by wybić cały naród tylko by usunąć Hamas. Nie została więc spełniona definicja ludobójstwa. Reszta to kwestia wrażliwości, moralności i empatii.
Powiedzmy, ze sympatia az taka go nie darze, ale w koncu nie musze , ano on nie musi ze mna piwa pić ( choc o wyborce trzeba zadbac czasem )
Na ten zalew chamstea i bezczelnosci ma dobra reakcję, na glaszcze po glowkach mowiac “uspokuj sie Jareczku, bo nie dam ci cukierka” i nigdt tego nie robil. Co jest tez istotne. I jest skuteczny. Lawirowanie miedzy “sojusznikami” czyli USA, UE i jako jezyczkiem u wagi GB to obecnie trudne zadanie, a jak.na razie idzie mu to dobrze. Ze pogonil posla za “wycieczke” do strefy Gazy?
Jak ogolnie uwazam, ze takie akcjie bywaja wentylem bezoieczenstwa, to jrdnak mial racje. Polityk z rzadzacej koalicji, posel.ma inne zadania. I dopoki iest poslem to osoba prywatna jest w ograniczonym zakresie.
Co do zyciorysu - pan, krory nie odroznia ustawy od ustawki moglby u niego za pucybuta ewentualnie. Tym co pisza, ze byl w PiS? Przypomne, ze z tego bagna szybko sie ewakuował.
Uczesanie moglby nieco zmienic tylko…
Co do jezyka i ripost? Miesci sie w normie, czy sa zlosliwe?. Na pewno tak, ale na luzie.
Czego o wpisach Tuska czesto nie da sie powiedziec. Niestety twitterowa korespondencja Tuska z prezesem przypomina okldadanie sie łopatkami w piaskownicy.
Mentzen wczoraj z tym swoim transparentem na wiecu Kaczynskiego "pozamiatał "
Udowadniajac, ze jednak konfa, jaka oa nie jest, będzie prawdopodobnie ta trzecia siłą.
Strach sie bać…
A ja jestem bardzo zobowiązany Konfederatom.Nie zawsze na miejscu,jest dla mnie ich radykalizm ale nie będę o tym debatował przy niedzieli.
Najważniejsze jest dla mnie to zdecydowane demaskowanie dwulicowości i zakłamania pisdzielców.
Każdy inny kto by sie na to porwał,zostałby zwyczajnie opluty przez ich sasinów i innych harcowników.Kiedy jednak Konfa to robi,nie sposób [na miejscu niezdecydowanych czy nic nie pojmujących] tego nie zauważyć.
Są to oczywiście,przynajmniej 2 pieczenie przy jednym ogniu.Interes własny [partyjny] oraz pokazanie że można i trzeba myśleć samodzielnie a nie koalicyjnie!
Nie dyskutuje się z ulicznikami.
Ten rodzaj cierpliwości może dobrze świadczyć czy to o spokoju czy nawet kulturze,na ogół nieobecnej w polityce…
Niemniej jest to strata czasu.I to bardzo delikatnie powiedziane.
Jak obrazę kabaretów czy tego jegomościa?:> Jak dla mnie nadaję się do kabaretów jak nikt inny,nikt inny!Ma to coś co jest potrzebne ;ciętą ripostę na wysokim poziomie.W sporcie można byłoby to nazwać timing chwili :>
Niech konfederacja dopiszę ile wiz rozdano w 2024 i w pierwszych 3 miesiącach 2025 roku :> Dane są łatwo dostępne 2024 rok ponad 300 tys ,w pierwszym kwartale 2025 ponad 100 tys Kierunki napływu nie ulegają zmianie jak za rządów pis
I nie sadzę żeby coś się zmieniło w następnych latach I nieważne kto będzie rządził ..Szczególnie kibicuję konfederacji, niech się dorwie do władzy ,wtedy zobaczmy które z postulatów wdrożą w życie:> Tylko oni będą się przed nią zapierać nogami i rękami ,łatwo jest krytykować ,bardzo wygodnie i bezpiecznie.
Nie żartuj .Putin ma na sumieniu ok 22 tys ludności cywilnej i jest nazwany zbrodniarzem.,sam czyn ludobójstwem Beniamin ok 65 tys i co według niego nic się nie stało ?
Jaki premier krótkie spodenki i do kabaretki :> Gdyby Donald nie dał mu jedyneczki do PE to nie miałby co robić wielki fachowiec od lizania dupy Niemcom i brania nagród z podobnej strony ciała :> Nikt nie daję kasy za darmo,najwyżej inwestują w czasie..