Gratuluje ale…Jak to nie ma publiki?
To kompletnie inaczej niz w 1 z 10…
Bo nie było…teleturniej reaktywował Kurski w 2020 roku kilka lat po tym jak reaktywował Koło Fortuny Odcinek z Bingolą był chyba niedawno
W 1 z 10 też nie ma widowni…
Pierwszy odcinek już obejrzałam, podziwiam!
Kolego @Bingola , naprawdę mi bardzo zaimponowałeś. Teraz będę się wszystkim chwaliła, że pisuję na tym samym forum, co Ty ![]()
Świetnie sobie poradziłeś! Rewelacyjnie!
Gratuluję ![]()
Ja już się chwałę że osobiście znam tego celebrytę! Ba! Nawet na mojej lodówce wisi Jego fotka.
W sumie nie tylko na mojej no ale…![]()
A autograf masz? Ja poproszę i jak nie odmówi, to będę miała. Też poproś. A co! Niech nam zazdroszczą! ![]()
A mam.Serio. Akurat na którymś spotkaniu się autografami dzieliliśmy z inicjatywy Antykwy.
Ja nie mam ![]()
A widzisz,trzeba się z nami spotkać to będziesz miała hurtowo autografów celebryckich ![]()
Wszystko wiem
Spoko. ![]()
Nie powinnyśmy już więcej o koledze dzisiaj pisać, bo jak ten skromniaczek to jutro przeczyta, to jeszcze weźmie i zemdleje i jak go będziemy ratowały, jak on tak daleko?
Zakładam że chciałby usta-usta ![]()
![]()
No ale jak zrobimy takie usta jak stąd i stamtąd aż do jego mieszkania? ![]()
Botoksem😁
A odpowiadając na pytanie zawarte w poście…Tak, odważyłbym się.Ba! Byłabym dumna gdybym tyle kasy zarobiła tylko swoją wiedzą. Niestety jako że wiedzy nie posiadam żadnej pozostanę uboga finansowo i mentalnie ![]()
Ty to jednak mądra dziewczyna jesteś! ![]()
Tylko nie jestem pewna czy on potem będzie chciał takie botoksowane ![]()
On nawet nie będzie w stanie dostrzec kto jest na końcu tych ust ![]()
Czy tam na początku…
Nieee???
To ja mam w nosie taką metodę, że nawet nie będzie wiedział, komu ma być wdzięczny ![]()
Będzie wiedział że kto wpisów nawalił ten ratuje. Ogarniaj dziewczyno! ![]()