Gratuluje ale…Jak to nie ma publiki?
To kompletnie inaczej niz w 1 z 10…
Bo nie było…teleturniej reaktywował Kurski w 2020 roku kilka lat po tym jak reaktywował Koło Fortuny Odcinek z Bingolą był chyba niedawno
W 1 z 10 też nie ma widowni…
Pierwszy odcinek już obejrzałam, podziwiam!
Kolego @Bingola , naprawdę mi bardzo zaimponowałeś. Teraz będę się wszystkim chwaliła, że pisuję na tym samym forum, co Ty
Świetnie sobie poradziłeś! Rewelacyjnie!
Gratuluję
Ja już się chwałę że osobiście znam tego celebrytę! Ba! Nawet na mojej lodówce wisi Jego fotka. W sumie nie tylko na mojej no ale…
A autograf masz? Ja poproszę i jak nie odmówi, to będę miała. Też poproś. A co! Niech nam zazdroszczą!
A mam.Serio. Akurat na którymś spotkaniu się autografami dzieliliśmy z inicjatywy Antykwy.
Ja nie mam
A widzisz,trzeba się z nami spotkać to będziesz miała hurtowo autografów celebryckich
Wszystko wiem Spoko.
Nie powinnyśmy już więcej o koledze dzisiaj pisać, bo jak ten skromniaczek to jutro przeczyta, to jeszcze weźmie i zemdleje i jak go będziemy ratowały, jak on tak daleko?
Zakładam że chciałby usta-usta
No ale jak zrobimy takie usta jak stąd i stamtąd aż do jego mieszkania?
Botoksem😁
A odpowiadając na pytanie zawarte w poście…Tak, odważyłbym się.Ba! Byłabym dumna gdybym tyle kasy zarobiła tylko swoją wiedzą. Niestety jako że wiedzy nie posiadam żadnej pozostanę uboga finansowo i mentalnie
Ty to jednak mądra dziewczyna jesteś!
Tylko nie jestem pewna czy on potem będzie chciał takie botoksowane
On nawet nie będzie w stanie dostrzec kto jest na końcu tych ust
Czy tam na początku…
Nieee???
To ja mam w nosie taką metodę, że nawet nie będzie wiedział, komu ma być wdzięczny
Będzie wiedział że kto wpisów nawalił ten ratuje. Ogarniaj dziewczyno!