Odważylibyście się wystąpić w teleturnieju?

Gratuluje ale…Jak to nie ma publiki?
To kompletnie inaczej niz w 1 z 10…

4 polubienia

Bo nie było…teleturniej reaktywował Kurski w 2020 roku kilka lat po tym jak reaktywował Koło Fortuny Odcinek z Bingolą był chyba niedawno

4 polubienia

W 1 z 10 też nie ma widowni…

2 polubienia

Pierwszy odcinek już obejrzałam, podziwiam!

3 polubienia

Kolego @Bingola , naprawdę mi bardzo zaimponowałeś. Teraz będę się wszystkim chwaliła, że pisuję na tym samym forum, co Ty :slightly_smiling_face:
Świetnie sobie poradziłeś! Rewelacyjnie!
Gratuluję :slightly_smiling_face:

5 polubień

Ja już się chwałę że osobiście znam tego celebrytę! Ba! Nawet na mojej lodówce wisi Jego fotka. :grin: W sumie nie tylko na mojej no ale…:ok_hand:

4 polubienia

A autograf masz? Ja poproszę i jak nie odmówi, to będę miała. Też poproś. A co! Niech nam zazdroszczą! :smiley:

5 polubień

A mam.Serio. Akurat na którymś spotkaniu się autografami dzieliliśmy z inicjatywy Antykwy.

5 polubień

Ja nie mam :disappointed:

2 polubienia

A widzisz,trzeba się z nami spotkać to będziesz miała hurtowo autografów celebryckich :grin:

2 polubienia

Wszystko wiem :wink: Spoko. :smiley:

3 polubienia

Nie powinnyśmy już więcej o koledze dzisiaj pisać, bo jak ten skromniaczek to jutro przeczyta, to jeszcze weźmie i zemdleje i jak go będziemy ratowały, jak on tak daleko?

4 polubienia

Zakładam że chciałby usta-usta :grin::grin:

5 polubień

No ale jak zrobimy takie usta jak stąd i stamtąd aż do jego mieszkania? :face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

Botoksem😁

4 polubienia

A odpowiadając na pytanie zawarte w poście…Tak, odważyłbym się.Ba! Byłabym dumna gdybym tyle kasy zarobiła tylko swoją wiedzą. Niestety jako że wiedzy nie posiadam żadnej pozostanę uboga finansowo i mentalnie :grin:

3 polubienia

Ty to jednak mądra dziewczyna jesteś! :joy:
Tylko nie jestem pewna czy on potem będzie chciał takie botoksowane :face_with_hand_over_mouth:

4 polubienia

On nawet nie będzie w stanie dostrzec kto jest na końcu tych ust :grin:
Czy tam na początku…

4 polubienia

Nieee???
To ja mam w nosie taką metodę, że nawet nie będzie wiedział, komu ma być wdzięczny :grin:

4 polubienia

Będzie wiedział że kto wpisów nawalił ten ratuje. Ogarniaj dziewczyno! :grin:

2 polubienia