Odważylibyście się wystąpić w teleturnieju?

Ale z Ciebie naiwniara… Przecież zanim się zbotoksujemy, to podszyją się pod nas jakieś. I pójdą go cało…ratować.

3 polubienia

Joko…pode mnie nie da się podszyć :crazy_face:

3 polubienia

Sama mówiłaś, że on nas nawet nie będzie widział na końcu tych ust. No chyba, że usiłujesz mi powiedzieć, że on wie, jak …ratujesz i rozpozna, że to nie Ty. :wink:

1 polubienie

Ahahaha poznasz Stachu po zapachu.:joy:

3 polubienia

Ok. Idziemy spać, bo jak kolega to jutro przeczyta, to tym bardziej zemdleje :wink:

3 polubienia

Trzeba było nie chodzić na wagary @Vilemo ! :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia

A weź…wystarczy że mam kujona w znajomych. To stanowczo wystarczająco zaspokaja moje ambicje :joy:

4 polubienia

Na nagraniu bylo tyle osób ze to nawet wiecej jak widownia.Poza tym,kiedyś widownia byla i to spora.

Ja też nie :frowning:

I od Antykwy już nie dostanę :frowning: , Może chociaż Michał da :slight_smile:

3 polubienia

Zgadza się, widownia w 1 z 10 była w latach 90. Wtedy nagrania były w Warszawie w dość dużym studiu i faktycznie było trochę ludzi na trybunie. Ale potem przenieśli nagrania do Lublina i tam juz nie ma miejsca dla widzów. Osoby towarzyszące mogą oglądać zmagania na telebimie w osobnym pomieszczeniu.
W Va banque jest podobnie - studio jest puste jeśli nie liczyć ekipy ale ich nawet nie widać.

4 polubienia

Może zrobisz sobie tatuaż z moim autografem? Wiem że je lubisz!

1 polubienie

Hahaha R byłby zapewne przeszczęśliwy :grin:

3 polubienia

OJ, to miało być do @Vilemo :slight_smile:
@Gra nie ma tatuazy :slight_smile:

2 polubienia

Tak, ale odpadlam na końcu…

3 polubienia

Tatuowanie ponoć okropnie boli. Gdyby Vilemo zrobiła sobie tatuaż z Twoim autografem, to znaczyłoby jednak, że bardzo lubi… Twój autograf.

4 polubienia

To @Bingola gra u Kurskiego??? :rofl: :joy: :innocent:

3 polubienia

W odcinku 3 od razu brałbym Wielką 5 Afryki :smile:

2 polubienia

Tak mi się zdawało ze do mnie chyba ale Grze się podobają moje tatuaże więc równie dobrze mogło być do Niej :grin:

1 polubienie

Joko…ja m wytatuowane ramiona,przedramiona,a i plecy już zaczęte…:grin:
Tatuowanie autografu to by była pieszczota wręcz, trwająca jakieś 15 minut :grin:

Jak pieszczota, to jeszcze odpowiednie miejsce trzeba by wybrać! :slight_smile: :slight_smile:

4 polubienia