Ale z Ciebie naiwniara… Przecież zanim się zbotoksujemy, to podszyją się pod nas jakieś. I pójdą go cało…ratować.
Joko…pode mnie nie da się podszyć
Sama mówiłaś, że on nas nawet nie będzie widział na końcu tych ust. No chyba, że usiłujesz mi powiedzieć, że on wie, jak …ratujesz i rozpozna, że to nie Ty.
Ahahaha poznasz Stachu po zapachu.
Ok. Idziemy spać, bo jak kolega to jutro przeczyta, to tym bardziej zemdleje
Trzeba było nie chodzić na wagary @Vilemo !
A weź…wystarczy że mam kujona w znajomych. To stanowczo wystarczająco zaspokaja moje ambicje
Na nagraniu bylo tyle osób ze to nawet wiecej jak widownia.Poza tym,kiedyś widownia byla i to spora.
Ja też nie
I od Antykwy już nie dostanę , Może chociaż Michał da
Zgadza się, widownia w 1 z 10 była w latach 90. Wtedy nagrania były w Warszawie w dość dużym studiu i faktycznie było trochę ludzi na trybunie. Ale potem przenieśli nagrania do Lublina i tam juz nie ma miejsca dla widzów. Osoby towarzyszące mogą oglądać zmagania na telebimie w osobnym pomieszczeniu.
W Va banque jest podobnie - studio jest puste jeśli nie liczyć ekipy ale ich nawet nie widać.
Może zrobisz sobie tatuaż z moim autografem? Wiem że je lubisz!
Hahaha R byłby zapewne przeszczęśliwy
Tak, ale odpadlam na końcu…
Tatuowanie ponoć okropnie boli. Gdyby Vilemo zrobiła sobie tatuaż z Twoim autografem, to znaczyłoby jednak, że bardzo lubi… Twój autograf.
To @Bingola gra u Kurskiego???
W odcinku 3 od razu brałbym Wielką 5 Afryki
Tak mi się zdawało ze do mnie chyba ale Grze się podobają moje tatuaże więc równie dobrze mogło być do Niej
Joko…ja m wytatuowane ramiona,przedramiona,a i plecy już zaczęte…
Tatuowanie autografu to by była pieszczota wręcz, trwająca jakieś 15 minut
Jak pieszczota, to jeszcze odpowiednie miejsce trzeba by wybrać!