Odważylibyście się wystąpić w teleturnieju?

Ale mam zaległości w tych pantropach :frowning: masakra.
Tyle do nadrabiania…

3 polubienia

Spokojnie, pantropa nie zając … :grin:

1 polubienie

Całe szczęście, ale kilka cykli zagadek Bingoli mi uciekło. Za Twoje też nie wiem, kiedy się zabiorę. Poproś, żeby grzecznie czekały :slight_smile:

1 polubienie

Masz jeszcze około miesiąca czasu a i tak z pewnością da się wszystko przedłużyć. Miesiąc, bo za miesiąc kończy się jak wiesz pierwsza rozgrywka. (A będzie ich troszkę)
Tak więc bez stressu. O wszystkim we właściwym czasie.

2 polubienia

@collins02 Najbardziej mnie urzekła kategoria “Uchem po Ameryce” z trzeciego odcinka. I pytanie "Ten zespół powstał w Topeca w 1970 r. " I jeszcze puścili fragment piosenki… ach!

4 polubienia

Zaraz tam dojade.Ale na reżimowej jest koncert piosenek Młynarskiego z przed wielu lat!!!

3 polubienia

To cie rozgrzeszam, oglądaj.

2 polubienia

Że Kansas?:crazy_face:

1 polubienie

Jest właśnie się skończyło. Moje zadziwienie 1-jak bardzo się ci aktorzy zmienili.
I 2 - jak to wszystko ciągle aktualne :cry:

2 polubienia

Holoubek i Zapasiewicz…Juz tak dawno w niczym ich nie przypominano…

3 polubienia

Brawo, wygrałaś 1000 zł!

1 polubienie

Szczęściara …

Ja jak nie znajdę albo nie zarobię, to z pustymi kieszeniami muszę łazić …

3 polubienia

Znalazłęś kiedyś pieniądze?

1 polubienie

Jestes tego pewien, ze pasztet z pantropy gorszy niz z zajaca?

Znalazłem i to wiele razy …

O znajdowaniu pieniędzy przeze mnie to mógłbym cały rozdział napisać.
Pierwszy z brzegu przykład.
Przeźmierowo k/Poznania, rok 1988 (lub coś koło tego)
Idzie sobie benasek a tu nagle patrzy, na chodniku portfel i to porządnie napasiony. Nie namyślając się długo schylił się, podniósł, rzucił szybko okiem do środka, faktycznie same papierowe bilety NBP. No na dzisiejsze czasy minimum 100 koła. Nauczony, by na ulicy forsy nie oglądać, szybko schował portfel do kieszeni i poszedł czym prędzej w bardziej bezpieczne miejsce obejrzeć swój skarb. W międzyczasie zobaczył już wszystkie kontynenty, jakie odwiedzi, samochody jakie sobie kupi i z pewnością zmieni chatę, którą wynajmował za grosze.
Gdy doszedł w końcu do dziupli, gdzie mógł swój nowy dobytek jeszcze raz obejrzeć, okazało się, że ta kasa to falsyfikaty a z prawdziwych to jakieś 15 zł na dzisiejsze czasy … Ale co się nacieszył, pomarzył to jego …

6 polubień

Obejrzałem ale i obejrzałem Twoją cz. 3
Gdybym tak mógł kiedys zarabiac w kategorii"Uchem po Ameryce"!!! Albo slynni brodacze lub wielka 5 Afryki…
Ciało i lodowce to jednak nie dla mnie…Ale najbardziej zaskoczyla mnie kategoria ukrytych aktorek…Nie lubie takich i tu mialem nie tyle 2 błedy,co po prostu nie nadążałem…
I wogóle,puszczanie fragmentów piosenek,całkowicie mnie “rozbroiło” :rofl:

3 polubienia

Znalazłem w Anglii przez te wszystkie lata,ponad 700 funtów.W Polsce ok. 200 zl :joy:

2 polubienia

700 funtów! W gotówce? Wow!

1 polubienie

Ale gdzie tam!!!Dlaczego w gotówce?

1 polubienie

Gratulacje dla Mistrza Michała!
Mnie takie szybkie pytania nie pasują-muszę pomyśleć i podumać, zanim odpowiem… :wink:
Swoją drogą rzadko oglądam teleturnieje ,ale może zacznę?
A jak to było z eliminacjami ?
Może nam opowiesz Mistrzu?

4 polubienia