Odważylibyście się wystąpić w teleturnieju?

Eee humanitarnie to kroplówka z piwa

1 polubienie

Kiedyś się zdarzało w szkole, turnieje między szkołami i klasami. Było ani dobrze ani żle

Raz w życiu zdarzyło mi się znaleźć równowartość dobrej miesięcznej wypłaty, czyli 3500zł. Siedem górników. Było to w Łebie, a właściwie w miejscu, gdzie zaczynają się ruchome wydmy o 4 rano, któregoś dnia lipca 1972 roku… Zrobiłem sobie samotnie nocny spacer na ponad 30 km, przez wydmy na Boleniec i z powrotem. Tam plażą, powrót przez wydmy i las między morzem, a jeziorem. I jak zlazłem z wydm, na samym środku dróżki leżał skórzany pugilares, taka podkówka, na który omal nie nadepnąłem. W środku było 7 banknotów 500 zł i bilet komunikacji miejskiej z Wrocławia. Nic ponadto.

Kilka lat temu, kiedy w piątek wracałem po pracy do domu, znalazłem na chodniku kilka metrów przed wejściem do mieszkania, 20 euro.

3 polubienia

Jak jechałam na nasze spotkanie do Opola to zaraz po wyjściu z domu znalazłam na chodniku przy barze zmietolone 50zł,obok 100 zł i 5 zł. Na bilety wte i wewte stykło.:grin:

4 polubienia

Wczoraj złapałem kolejny odcinek!!!
Utwierdzilem sie tylko w przekonaniu ze miałbym spore szanse.“Moich” kategorii nikt nie “tyka” jeśli nie musi :innocent:
A jesli nawet to wychodzą z tego jaja jak wczoraj gdy facet These Boots Are Made For Walking przypisał…Janis Joplin :joy:
Czy wiesz gdzie są eliminacje albo na ile wcześniej przysyłają zaproszenie?

3 polubienia

Nie wiedziałem, że Michał to taki cool człowiek. Oczywiście, tego typu turnieje to nie dla mnie, gdyż głównie nie posiadam wiedzy typowo turniejowej. Ale i też jakoś nie swojo bym się czuł przed kamerą.
Oczywiście, niech żyje nam Bingola!!!

6 polubień

Przed telewizorem już niejeden teleturniej wygrałem. :sweat_smile:
Jednak na żywo to trochę co innego. Gratulacje @Bingola.

9 polubień

Ja kiedyś w fotelu,doszedlem do finalu Wielkiej Gry,w temacie"Slynne formacje rockowe lat 70-tych" czy jakoś tak…Z jednym błędem,co jest dopuszczalne.Plus wyjątkowo proste pytanie w finale…
Ale obawiam sie ze najtrudniej byłoby na początku,w"pojedynku" :upside_down_face:

5 polubień

Ni smerf maruda jestes