raz dziala raz nie
Co robic, bo mnie marne wszy zjedza? Raz dziala a raz wlacza ten dziwny tryb, ktory nie zapisuje.
Ratunku…
Sprawdz jaki masz system operacyjny.
Bo i na fotum niektorzy przez przestarzaly stracili dostęp. Nie mowiac juz o innych aberracjach internetowych, gdzie zasada, że dawne programy powinny byc do zrealizowania w nowych warunkach juz dawno utknela w czarnej dziurze.
no mam zbyt nowy, juz mi sztuczna inteligencja napisala, ze sa niekompatybilne i raz bedzie dzialac a raz nie
I tak jest. Raz jest normalnie a raz mi wyswietla te wyczerniona wersje.
Sptobuj cyrkowej sztuczki - jest cos takiego jak
Moz sie udać przeniesc arkusze pod ten program, ja tego nie robilam - bo w drugą strone - na excella. Tam nieco mnie funkcji bywa, ale zwykle odpala bez problemu i o aktualizacjach zawiadamia. Slownik ma chyba nawet leepszy.
A AI niestety to jak drzwiami wyrzucisz oknem wraca. Z workiem bzdur najczęściej.
I jak CV to nie latwiej posługiwać się Word?
Zainstaluj se OpenOffice
W tamtym temacie radziłem Ci zainstalowanie Libre Office.
Moment, juz robie…
bez Was bym zginela ![]()
zaraz zobaczymy czy poradze..
To moze byc tak, ze moje CV nie jest otwierane, bo sie nie otwiera? eee…chyba raczej nie tak szukam… ![]()
Czy jak zapisze na tym LibreOffice albo OpenOffice to juz tym musze otwierac i edytowac i zapisywac?
Jakimkolwiek programem obsługującym dany format.
A jak zapisalam w PDF dokument zrobiony w Word to czym to otworze teraz?
dobra niewazne, jakos czyms otworzylam..i tak mam kopie edytowalna inna
dla Was zebyscie byli jak kwiat lotosu spokojny na tafli jeziora chociaz jest
teraz a nie ma tafli
To znaczy office microsoftu w tej chwili fotmat *odt zdaje się czyta bez problemu. Ale ja dosc dawno z tym nie walczylam, trzeba przetestować na jakiejs dodatkowek kopii.
Z przeniesieniem arkuszy kalkulacyjnych problemu nie bylo - czasem trzeba bylo tylko przeformatowac komorki, bo byly zgrzyty co do rozmiaru czcionki.
Pobierz darmowy odpowiednik. Np. Libre Office. Albo Open Office. Zobacz tu: https://www.dobreprogramy.pl/openoffice-org,program,windows,6628213608265857
Z tym ściąganiem oprogramowania poprzez dobre programy to bym uważała. Po jednej takiej akcji ponad pol dnia czyscilam lapka ze towarzyszacego śmiecia.
Bo tam trzeba uważnie ściągać i odznaczyć niepotrzebne badziewie.
Więc lepiej ściągnąć instalkę ze strony projektu.
Dobra, dziekuje Wam, pobralam..na razie dziala i nawet pdf zapisuje.
A jakbym chciala podejrzec sobie na androidzie excela i te wordy alboo odt to da sie tak?
Word apke mam. To i pewnie excell tez jest?
Teraz, gdy kryzys pt „Office się nie otwiera” został ostatecznie zażegnany, można wreszcie pochylić się nad losem istot pominiętych w całej tej sprawie. Mowa, rzecz jasna, o wszach i ich marnym stanie. Wypadałoby z pełną powagą, wdrożyć w życie odpowiednie procedury, aby w razie ponownej odmowy współpracy ze strony programu Office te nieszczęsne organizmy nie były zmuszane do konsumpcji w takim stanie.
W końcu nawet pasożyt ma prawo do odrobiny godności.
Tak, należy zastosować preparat zapewniajacy szybkie i humanitarne zejście z tego świata. Nie szkodzić żywicieloei. I jego psychice, bo ludzie różne “msskotki” domowe miewają.
A takie rozstania bywaja bolesne…