Ogarniasz to, że za mordowanie ryb i innych stworzeń,

ludzie po ziemskim życiu, trafiają do COR-ów (Czarnych Otchłani Refleksji), a potem sami zostają wcielani w mordowane przez innych lub siebie, stworzenia, oraz że uprawa zbóż to czysta bezmyślność, również skutkująca długim pobytem w COR-ach?

• Tak
  • Nie
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie nt. temat

0 głosujących

Tu nie dość, że niepoprawnie, to jeszcze nie wiadomo o co chodzi.

2 polubienia

Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę. Koledze widocznie płacą za posiew tych bredni.
Ale kto? :thinking:

Wiesz coś na ten temat ZiraaeL?

1 polubienie

To interesuj się tylko tymi tematami, które ogarniasz…

Chciałbym to wszystko, o czym piszesz ogarniać, ale nie ogarniam nawet opisu tego, co jest do ogarnięcia.

.ogarnij się.

2 polubienia

Po “o czym piszesz”, nie zaszkodziłoby dać przecinek.

Przed “nie” nie zaszkodziłoby z tego przecinka zrezygnować.

1 polubienie

Kolega ma dobry towar. Juz wie jak to byc czapla lub ryba…
I pewnie oprocz jablek te owoce sa postawa Jego wyzywienia :wink: a listkami nie pogardzi.

image

1 polubienie

Dla slabszych z botaniki jest to owocujący krzaczek koki.
Czyli krasnodrzew pospolity.

Za to w twoich seryjnych pytaniach- pytaniach samego do siebie, w pytaniach bez pytania, to zawsze wiadomo co chodzi… absulutnie zawsze :rofl:

1 polubienie

Nawet jeśli wiadomo, o co chodzi w moich pytaniach, i jeśli powtarzają sobą mój światopogląd, to jednak tradycyjny, ogłupiający światopogląd naukowo-cywilizacyjny, jest wszędzie prezentowany z milion razy częściej, niż ja to czynię. A do tego to jednak mój światopogląd jest prawdziwszy.

Ale ryby są takie smaczne…

2 polubienia

Za to pobyt w COR-ach jest bardzo nieprzyjemny. Byłem i widziałem. A nie powiesz, że nie wiedziałeś, iż mordowanie dla pożerania myślących, odczuwających, pragnących żyć i kochać, pożytecznych, harmonijnych ryb, jest patologią, zboczeniem, barbarzyństwem…

Diabły podskórne potrafią się przyzwyczajać do nawet najbardziej szkodliwych substancji.