Ale opinii już nie zostawiłaś…
Troche pisalam.
Ale reszta by przez autocenzurę nie przeszła
Wszystkim, którzy oglądali ten neolewicowy manifest dziwactw i osobliwości … składam wyrazy współczucia.
Nooo,jeśli o to chodzi to to forum jest przynajmniej mocno lewicowe jak nie lewackie.I faktycznie,jeśli ktoś ma już tak wyprany mózg przez politykę [jak typowy Polak] że nie potrafi po prostu posluchać to można jedynie współczuć.
Kolego, to taka trochę noeoczesniesza wersja cyrki polaczonego z gabinetem osobliowości
No właśnie … posłuchać. Niestety w przypadku Eurowizji poza słuchaniem dochodzi jeszcze element wizualny, do tego bombardowanie informacjami o wykonawcach, z czym to się identyfikują, jak się orientują, co manifestują, elementy satanizmu, politykowanie, faceci bez spodni, itd., itp. Pomimo, iż to festiwal muzyki, coraz mniej w tym wszystkim miejsca na muzykę właśnie.
Ależ ja się z Tobą całkowicie zgadzam!
Nie rozumiem tylko,dlaczego ,jako założyciel tego tematu,zamiast się pośmiać,“powyzłośliwiać”,muszę się ciągle tłumaczyć z faktu iż ośmieliłem się popełnić ten niewyobrażalnie ciężki grzech i miałem właczony telewizor…
Miałem i to tendencyjnie!
Ja wiem że na tym forum o sporcie pokrzykują ci co nigdy na imprezie sportowej nie byli.O filmie to samo bo nie raz już czytałem tutaj entuzjastyczne operetki na temat filmu którego nie widziano…
Najwięcej o kościele do powiedzenia mają ci co do niego nie chodzą a na temat sytuacji w kraju najgłośniej na starym forum gardłowali ci co na wybory nie chodzili…
Ja do tej grupy nie należę.
I nie oglądałem tego w całości a jedynie kątem oka,bardziej starając się wychwycić komentarze prowadzącego któremu jednak daleko było do naszego Orzecha.
Na drugim ekranie zaś,miałem mecz…I to oglądałem z wyciszonym głosem.
Czy teraz wystarczy już uwag z mojej strony?
Może tylko jeszcze to że nawet biorąc pod uwagę przygnębiający przekaz tego pseudo już teraz,festiwalu,i tak wolę to niż rodzime mutacje tańców z tzw. gwiazdami czy widziany ostatnio koszmar trudny do opisania,pod postacią voice of kids czy cuś w tym stylu…Prowadzony chyba przez dwie najgłupsze baby polskiego"szoł biznesu"
Jak dobrze pytalam to w PL jakąś burdelmame do tych tancow wzięli?
Nie wiem…Wybacz
Ani nawet nie podejrzewam,kogo masz na myśli…
@okonek zapewne ma na myśli Taniec z Gwiazdami i uczestniczkę, która “zrezygnowała” zasłaniając się chorobą Dagmarę K. w przeszłości karaną za sutenerstwo.
Nie mam o tym bladego pojęcia.Zresztą tych kilka czy kilkanaście razy gdy to oglądałem[?] miało miejsce chyba z 8-10 lat temu.
I gimnastyka mnie nie interesowała.Interesowała mnie postawa tzw. jurorów,sztucznych pajaców kopiujących angielskie wzorce…
A już szczytem żenady była pani Tyszkiewicz Beata [chyba nie mylę cyrków?] która chyba nie bardzo wiedziała gdzie jest.I po co…
Również nie oglądam, ale trąbili w wiadomościach internetowych o Dagmarze K. i nie można było tego nie zauważyć.
Jakąś okropną babę z wyrokiem za sutenerstwo i pobicia.
Dagmara K.
Wczesniej balowała w innym, w stylu spacerniak Królowe życia, czy jakoś tam?
Być może…Do wyspy najwyrazniej to nie dociera.Co,nie ukrywam,raczej mnie cieszy