Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Problem w tym, że jeśli piwo to tylko z sokiem. Wiem, profanacja ale nikt nie jest doskonały. :grin:

3 polubienia

Ja jestem :wink:

2 polubienia

Łódź uzyskała dostep do morza. :wink:Od Bałtyku po Morze czerwone.

1 polubienie

Co doskonałości?
Tak mi sie skojarzyło
:wink:
https://youtu.be/1n0MupX-7AM

Do wyboru :wink:

1 polubienie

“Sukces” weekendu majowego: jedna 13-latka zginęła po huśtaniu się na bramce, w Łodzi 13-latka wypadła z 3piętra a w Wagrowcu “Dwie dziewczynki trafiły do szpitala w stanie silnego upojenia. Jak powiedział Dominik Zieliński z wągrowieckiej policji “jedną z 13-latek znaleziono przed domem, nie była w stanie się poruszać””.

1 polubienie

Zresetuj wyszukiwarke. Albo ustaw sobie temat nagroda Darwina.

Kandydatow nie brakuje :wink:

1 polubienie

Piąteczek
:sun_with_face::beer::beer::beer::beer::beer:

1 polubienie

…a 13ka z 15ką pobiły 14latkę. Czekamy na sobotę z niedzielą.

1 polubienie

Kobiet robią się coraz bardziej agresywne.

1 polubienie

Zawsze były. Tylko sie o tym nie mowilo. Piekło kobiet nie sprowadza sie do klasztornego zacisza.
Inną rzeczą jest sposób na rozladowanie agresji.

1 polubienie

Dziś deszczowo. Pogoda barowa
:cloud_with_rain::beer::beer::beer:

1 polubienie

Pamiętacie by dzień święty święcić?

1 polubienie

Pamiętam każdego dnia. :palm_tree: :coconut: :beach_umbrella: :ocean: :coral: ->"Była uwięziona w buszu przez aż pięć dni. Przez ten okres żywiła się przekąskami i lizakami, które zabrała ze sobą na wycieczkę. Poiła się winem – butelka tego trunku miała być prezentem dla matki"koniec cyt…

2 polubienia

Doła mam. Koniec długiej majówki. Następny długi weekend chyba dopiero na Boże ciało

2 polubienia

W przyszły roku to będzie majówka. :heart_eyes:

2 polubienia

Mogę nie dożyć przy obecnym stylu życia

2 polubienia

Dla takiego weekendu warto przemyśleć rzucenie picia. Może chociaż co drugi dzień. To będzie kolosalny postęp. :smiley:

1 polubienie

Rzucenie picia?
Wyjdź.

2 polubienia

Nie wyjdę! Tak będę leżała! :upside_down_face:

2 polubienia

Zobacz, jak masz dobrze: masz dokąd wyjść. W zasadzie to mało jest powodów, dla których pracowanie cieszy a tu jest powód :roll_eyes: Masz też powód kupić sobie coś fajnego do ubrania, bo jak dziad nie będziesz chodził…

2 polubienia