Problem w tym, że jeśli piwo to tylko z sokiem. Wiem, profanacja ale nikt nie jest doskonały. ![]()
Ja jestem ![]()
Łódź uzyskała dostep do morza.
Od Bałtyku po Morze czerwone.
“Sukces” weekendu majowego: jedna 13-latka zginęła po huśtaniu się na bramce, w Łodzi 13-latka wypadła z 3piętra a w Wagrowcu “Dwie dziewczynki trafiły do szpitala w stanie silnego upojenia. Jak powiedział Dominik Zieliński z wągrowieckiej policji “jedną z 13-latek znaleziono przed domem, nie była w stanie się poruszać””.
Zresetuj wyszukiwarke. Albo ustaw sobie temat nagroda Darwina.
Kandydatow nie brakuje ![]()
Piąteczek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
…a 13ka z 15ką pobiły 14latkę. Czekamy na sobotę z niedzielą.
Kobiet robią się coraz bardziej agresywne.
Zawsze były. Tylko sie o tym nie mowilo. Piekło kobiet nie sprowadza sie do klasztornego zacisza.
Inną rzeczą jest sposób na rozladowanie agresji.
Dziś deszczowo. Pogoda barowa
![]()
![]()
![]()
![]()
Pamiętacie by dzień święty święcić?
Pamiętam każdego dnia.
->"Była uwięziona w buszu przez aż pięć dni. Przez ten okres żywiła się przekąskami i lizakami, które zabrała ze sobą na wycieczkę. Poiła się winem – butelka tego trunku miała być prezentem dla matki"koniec cyt…
Doła mam. Koniec długiej majówki. Następny długi weekend chyba dopiero na Boże ciało
W przyszły roku to będzie majówka. ![]()
Mogę nie dożyć przy obecnym stylu życia
Dla takiego weekendu warto przemyśleć rzucenie picia. Może chociaż co drugi dzień. To będzie kolosalny postęp. ![]()
Rzucenie picia?
Wyjdź.
Nie wyjdę! Tak będę leżała! ![]()
Zobacz, jak masz dobrze: masz dokąd wyjść. W zasadzie to mało jest powodów, dla których pracowanie cieszy a tu jest powód
Masz też powód kupić sobie coś fajnego do ubrania, bo jak dziad nie będziesz chodził…