Problem w tym, że jeśli piwo to tylko z sokiem. Wiem, profanacja ale nikt nie jest doskonały.
Ja jestem
Łódź uzyskała dostep do morza. Od Bałtyku po Morze czerwone.
“Sukces” weekendu majowego: jedna 13-latka zginęła po huśtaniu się na bramce, w Łodzi 13-latka wypadła z 3piętra a w Wagrowcu “Dwie dziewczynki trafiły do szpitala w stanie silnego upojenia. Jak powiedział Dominik Zieliński z wągrowieckiej policji “jedną z 13-latek znaleziono przed domem, nie była w stanie się poruszać””.
Zresetuj wyszukiwarke. Albo ustaw sobie temat nagroda Darwina.
Kandydatow nie brakuje
Piąteczek
…a 13ka z 15ką pobiły 14latkę. Czekamy na sobotę z niedzielą.
Kobiet robią się coraz bardziej agresywne.
Zawsze były. Tylko sie o tym nie mowilo. Piekło kobiet nie sprowadza sie do klasztornego zacisza.
Inną rzeczą jest sposób na rozladowanie agresji.
Dziś deszczowo. Pogoda barowa
Pamiętacie by dzień święty święcić?
Pamiętam każdego dnia.
->"Była uwięziona w buszu przez aż pięć dni. Przez ten okres żywiła się przekąskami i lizakami, które zabrała ze sobą na wycieczkę. Poiła się winem – butelka tego trunku miała być prezentem dla matki"koniec cyt…
Doła mam. Koniec długiej majówki. Następny długi weekend chyba dopiero na Boże ciało
W przyszły roku to będzie majówka.
Mogę nie dożyć przy obecnym stylu życia
Dla takiego weekendu warto przemyśleć rzucenie picia. Może chociaż co drugi dzień. To będzie kolosalny postęp.
Rzucenie picia?
Wyjdź.
Nie wyjdę! Tak będę leżała!
Zobacz, jak masz dobrze: masz dokąd wyjść. W zasadzie to mało jest powodów, dla których pracowanie cieszy a tu jest powód Masz też powód kupić sobie coś fajnego do ubrania, bo jak dziad nie będziesz chodził…