Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Koledzy @birbant i @benasek świętują już od dzisiejszego poranka. :wink: Piwkiem świętują. Razem.

3 polubienia

Mam nadzieję, że im nie przeszkadza, że to dopiero wigilia majówki. :smiling_face:

2 polubienia

Oni nie majówkę świętują, tylko spotkanie. Wszystko przecież może być okazją do degustacji pysznego piwka. :smiley:

3 polubienia

Co do pyszności piwa mam swoje zdanie. :smiling_face:

1 polubienie

Każdy jakieś swoje ma. Mi czasem (baaardzo czasem) też smakuje. Takie pół na pół z colą.

1 polubienie

Z colą jeszcze nie piłam.

1 polubienie

Mnie bratowa tak nauczyła, bo nie piłam wcale, bo za gorzkie jest. A ona piła, ale z colą. Ale takiego też nie wypiję więcej niż szklaneczkę. Ja taka prawie zupełnie bezalkoholowa :wink:

2 polubienia

Tylko niech łódką nie pływają po lódce :roll_eyes: bo mandat dostać można.

2 polubienia

Majówka dzień 3. Pozdrowienia z działki
:fondue::sun_with_face::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:

Dobrze, że daełś znać, że u Ciebie wszystko ok

2 polubienia

Pijak potrafi

2 polubienia

Majówka dzień 4. Ciepło ale idą burze
:zap::sun_with_face::beer::beer::beer:

Majówka dzień 5 i dla mnie ostatni. Błogosławieni ci którzy jutro i pojutrze wzięli urlop. Ja nie mogłem. Darowałem koledze który to lepiej wykorzysta bo ma 5 dzieci.

3 polubienia

Nie martw się. W upały to on będzie ukrywał się w pracy, przed dziećmi. Bo będzie miał mniej urlopu …

2 polubienia

Bardzo pogodny czwartek. Czyli prawie piątek. Czyli prawie weekend. Generalnie od czwartku zawsze odpoczywam robiąc w pracy minimum
:sun_with_face::beer::sun_with_face::beer::sun_with_face::beer:

2 polubienia

Patrz e i sie uczę od @devil

2 polubienia

ja czytam i uczę się od Nunu. :heartpulse:

1 polubienie

Nasz kolega mógłby tę zasadę rozszerzyć choćby i na poniedziałek :thinking:

Jestem za. Podpiszę każdą petycję w tej sprawie. :slight_smile:

1 polubienie

Kobitki, nie smutajta, jutro piątunio.

A piwunio jest zawsze.

2 polubienia