Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Już chyba pisałam - jestem Twoją fanką. :smiley:
Powinieneś dawać lekcje lekcje z ciętej riposty. :grin:

2 polubienia

Strata czasu. Wolę se założyć na uszy słuchawki. Niech te biurowe pączki robią co chcą.
Najciekawsze są opowieści o zabiegach kosmetycznych. Tyle hajsu na to idzie a efektów brak. Nie rozumiem tego.

3 polubienia

U mnie nie pozwalają ze słuchawkami. Masz cudowna firmę - bez dwóch zdań.

1 polubienie

Niezły hajs i fundusz socjalny. Nic więcej. Płacą za to co trzeba zrobić a nie za to co zostało zrobione

2 polubienia

Chcę tam pracować!

2 polubienia

Każdy urząd tak działa. Budżetówka

2 polubienia

Ta wypowiedź powinna dostać kolorek :joy: Może Ty nie wiesz, że bez zabiegów by straszyły… jeszcze bardziej. Tylko takie siedzenie ma wadę - musi cholernie męczyć :frowning:

1 polubienie

Zatyczki sobie kup i rozpuść włosy :roll_eyes:

1 polubienie

Moje włosy nie sięgają do uszu. :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

To zapuść albo doczep. Takie słuchanie kto z kim sypia to mnie nie obchodzi, bo mnie interesuje żebym ja miała z kim. Nikomu nie zazdroszczę, bo HPV szaleje i HIV.

1 polubienie

Ja to tam strasznie ciekawska jestem ale zawsze się ostatnia o wszystkim dowiaduję bo mam pokój na końcu korytarza i na papierosa nie wychodzę.

1 polubienie

To lepiej się nie dowiaduj o sobie co tam mówią, bo wiele osób myśli, że inni są ciekawi tych plotek o sobie, ale naprawdę lepiej nie wiedzieć z reguły. Bo po co ma się mieć potem problemy ze snem i chęć dania w gębę :thinking:

1 polubienie

Sztuczna opalenizna i metrowe pazury mnie się nie podobają. To w połączeniu z wielkimi dupami (zapewne od żarcia słodyczy) jest porażką. Stare piz*dy chcą być 20 lat młodsze.

2 polubienia

No ale jakieś ciekawsze kobiety to chyba też tam pracują.

1 polubienie

Między słowem chcieć a słowem być jest jednak subtelna różnica.

2 polubienia

Stażystki i sprzątaczki. One są normalne

3 polubienia

I dlatego mają najgorzej. Hierarchia obowiązuje i czym bardziej jesteś beznadziejna tym masz mniejsze szanse utonąć od warunków, jakie stworzy "sympatyczny"tfu zespól. Dzięki za nakreślenie mi drogi zawodowej…mam pewność, na jakie stanowiska nie startować. Im tyją sempiternie od tych intryg…

2 polubienia

Biedulek nie lubi damulek :thinking:

2 polubienia

Kiedy się nie zagląda do lusterka i kupuje spódnice w gumki to można i chcieć i być. :smiling_face:

1 polubienie

Lepiej z facetami choć i oni nie są święci. Są mniej toksyczni, bardziej konkretni i logiczni.

2 polubienia