Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

apokalipsę to Ty dopiero skończyłeś …w tym tygodniu czterodniową.

1 polubienie

Jutro początek weekendu, apokalipsa od poniedziałku będzie.

1 polubienie

Jego tam te akopalipsy czekają jak wykopaliska tysiącletnie. Baobaby z obwodami 1,5metrowymi … kopa tipsów…

1 polubienie

Coś się te śnieżyce spóźniają. Od godziny 14 ma się zacząć
:snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::tornado::beer::beer:

1 polubienie

U mnie już po śnieżycach. W Holandii to rzadkość. Biało i mroźno, pogoda typowo piwna i nie wolno tego zmarnować.

2 polubienia

Takiej zimy to ja nie pamiętam
:scream::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::tornado::beer:

Boś młody.

2 polubienia

@Devil nie przejmuj się. Najważniejsze, że masz gdzie spać i jeszcze za to płacą…

1 polubienie

Poniedziałek szybko zleci :hibiscus:

Mi to juz wszystko jedno. Na emeryturze poniedzialki niestraszne…

Wszędzie lodowisko. To co nasypało przez weekend dziś zamarzło na kamień. Bardzo trudne warunki dla pieszych i kierowców
:cloud::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::snowflake::beer:

Widzę, że kolega @Devil tu wstał z kolan, aby na topiku obok upaść znów na głowę… :face_with_raised_eyebrow:

1 polubienie

Pośliznął się na lodzie.

1 polubienie

Dziś był ładny dzień. Sporo słońca, lekki mróz.
Jutro znów śnieg
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::cloud::cold_face::beer::beer:
Mam alkohol.

Eeetam pieklo nie zamarza. Choc sa tez wersje piekla lodowego. Ciekawa jestem genezy tej legendy. Bo wiekszoszc piekiel nie obiecuje zera absolutnego, a raczej stopniowe wysmażenie?

1 polubienie

Pijl likwor gdanski z platkami zlota. Goldwasser zwana. Szlachetny ten metal ma specyficzne znaczenie.
AI twierdzi, ze zadne​:joy::joy::joy: imme go niie rusza
Katalizator i tyle.

1 polubienie

Wszystkie plagi egipskie
:snowflake::snowflake::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cold_face::cold_face::cloud::cloud::beer::beer::beer:

Już się podniosłeś dziś po kolejnym upadku na czoło na temacie obok? :frowning:

Odwilż. Ale tylko w pogodzie
:cloud_with_rain::cloud::cloud::cloud::cloud::beer::beer:

Czołem sprawdzona…