Prez ent zabral glos, moze pani prezentowa tez zabierze…to bedzie epokowa chwila.
No moze powie
auf Wiedersehen
A my na to?
Lebe wohl
Jesień w środku wiosny. Takiego marnego maja nie było jak żyje 40 lat.
Ale ważne że weekend i pełny barek
Ogłaszam kraj na terenie całego weekendu.
żeby alkoholik mial lepiej niz uczciwy czlowiek w tym kraju i jeszcze narzeka
Kto? @Devil ? Przecież piwo jest z chmielu, wódka z kartofli, śliwowica ze śliwek, wiśniówka z wiśni, wino z winogron. Toż to on…, tfu…, weganin harmonijny, a nie pijak.
ja nie narzekam, bo nawet jak mi zimno to siedze w sweterku, bo wole jak zimno niz jak za cieplo
No widzisz a wystarczy wódki się napić i sweterek niepotrzebny. Bądź eko. Pij by ograniczyć ilość tekstyliów
Tekstylia są szujowato nieharmonijne.
gola baba marźnie, gdy jej zimno. Ta pogoda, na ktora placze @Devil to kara od Boga za milion od psu dla Stanowskiego Na to, zeby mniej liczne klasy byly nie bylo a na 22miliony bylo…dla nich lepiej, ze glupi narod bedzie.
Chłop też potrafi rozgrzać
Znów leje
Cieplusio sie zrobilo. Alw wigoc w powietrzu. .mglisto.
To będzie przeszywająco zimny i mokry weekend. Może pojawić się deszcz ze śniegiem.
Leje, wieje..tak jak lubie
Głos już oddałem. Wybrałem mądrze. Tak jak trza.
Mimo gęstego deszczu i silnego wiatru
Poprawa pogody.
U mnie juz cieplutko.
U mnie niestety też!
Wiosna wróciła!!!
Ten temat to jeden z 2 leitmotivów tego forum, wiec znow tu zajrzalam. Tylko sie nie spoc @Devil w swoim zoltym sweterku
W środę nad Polską znajdzie się chłodny front atmosferyczny, który sprowadzi sporo przelotnych opadów deszczu i burz. Może im towarzyszyć grad. Pomimo to pojawi się też słońce, a temperatura wzrośnie maksymalnie do 22 st.