Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

@okonek ten nasz to też prosty chłopina, znajomości ma, a ma bo w dupę bez wazeliny każdemu wejdzie.

1 polubienie

Działka jest OK. Ja tam kiedys prawie 2 miesiące mieszkałem.
Bardziej mnie te dziadki denerwują. Emeryci. Ciekawscy są. A gdzie to pan idzie, a skąd się to wraca, a ta drabina jest krzywo, a zapraszamy do nas a potem my do was.

Kurła…

2 polubienia

@Devil właśnie o tym mówię, o ciekawskich, marudnych i tych z dobrymi radami.
Mam basen rozporowy, żeby dojść do niego z altanki zakładałam pareo, z każdej strony otoczona jestem innymi działkami. Co to za komfort, luz i swoboda? Gdybym miała 2 metrowe tuje…

1 polubienie

Posadź tuje właśnie.
Albo zbij płot :wink:

1 polubienie

Tuje potrzebują czasu żeby osiągnąć zadawalającą mnie wysokość. Płot mamy nowy, niski, sama wybierałam…
Jak w/w, nie tak sobie to wyobrażałam, a na doglądanie każdej roślinki i wyrywanie chwastów jeszcze się nie piszę.
Miazdowa jezdem :stuck_out_tongue:

1 polubienie

To chcesz mieć tylko trawnik?

To już raczej niemożliwe, działka jest dość solidnie zagospodarowana.
To nie jest tak, że ja palcem tam nie kiwnę, wręcz przeciwnie, odwaliłam tam kawał dobrej roboty, i ciężkiej.

1 polubienie

Wiadomości z (prawie) ostatniej chwili.

Ja mam dużo drzew owocowych. Rodzice projektują a ja robię za fizycznego. W nagrodę moge korzystać z działki kiedy chcę, jeść harmonijne owoce i pić tam alkohol pod ich nieobecność.

2 polubienia

Oj to problem. Moze jakas kablowke z telenowelami zainstalowac?
Dzis bylam w pueblu po raz pierwszy od Wielkanocy. Jakos mnie kojarzyli :upside_down_face::upside_down_face::upside_down_face:
Ale w koncu jestem jedyna tubylcza Polka w okolicy :stuck_out_tongue_winking_eye:

w pierdlu?

Chyba masz dużo większą od mojej działki.

Kocius, o czym Ty nadajesz?
Ośrodek odosobnienia typu trzeci stopien we własnym domu to mi panstwo hiszpanskie zafundowało trzy miesiace temu w ramach walki z covidem. Prohibicja nie obowiązywała, dostawa kurierem 48 godzin. spacerniak do wiejskiego sklepu dopuszczalny.

1 polubienie

Tuje, tuje
Się rymuje… :innocent:

1 polubienie

Deszczowa sobota na Śląsku.

1 polubienie

Ale klimat najlepszy na świecie…

1 polubienie

Jeszcze chwila i zaczynamy :tumbler_glass::crazy_face::pizza:

2 polubienia

Otwieram właśnie weekend piwem marki Veltins.

3 polubienia

Wyjątkowo szybko ten tydzień mi przeleciał, nawet nie zauważyłam,że to już czas piwo chłodzić.

2 polubienia

Cóż, myślę że większośc już w domu albo do domu sie wybiera.

Zdrówko!