Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Z piwem u rodziców???
Wiesz co??
Pożycz nam tych rodziców na następną niedzielę. :grin:

1 polubienie

Tata częstuje

1 polubienie

Alkoholizm w genach :pleading_face: :roll_eyes:

Tata rzadko pije. Tylko w urodziny i to symbolicznie. Mama wcale.
Dziadkowie podobnie jak tata. Dziadek tylko w Barbórkę był zawsze schlany. Tak konkretnie. Raz w roku.
Za to kuzyn mojego taty dużo pił. No ale po kuzynach się nie dziedziczy

To nie alkoholizm a dzialanie immunizacyjne.

1 polubienie

Geny recesywne odzywaja sie czasem w dosc dalekim pokrewienstwie.

1 polubienie

Mnie to nie przeszkadza

1 polubienie

Ja mam nadzieje, ze mi sie w bliskim nie odezwa.

To nic złego

W kratkę
:sun_with_face::cloud::cloud_with_rain::beer_mug::beer_mug::beer_mug:
Dzień matki
:beer_mug:

1 polubienie

Wędrujące przez Polskę fronty atmosferyczne sprowadzą nowe porcje deszczu i burz, choć znajdą się też momenty z dużą ilością słońca. Taka aura towarzyszyć nam będzie co najmniej do okolic 8 czerwca.
pierwsze upały nie dotrą do nas jeszcze w tym tygodniu. Na nie trzeba poczekać jeszcze co najmniej tydzień.

Pada u Was? :cloud_with_rain:

Padało do południa

1 polubienie

U mnie cieplusio, 32° . W nocy bylo 20, wiec witak kocyku, zegnaj pierzynko.
A weekend zapowiadaja do 37°.
Juz rozeslali alerty upalowe. I dzwonili sprawdzic czy żyję? Bo osoby mieszkajace same, bez wzgledu na wiek sa objete jakims monitorungiem, zeby samotnie z goraca nie umarły?
Woda w kranie jesr…
A jest to problem, tzn. singli. Coraz więcej ludzi , zwlaszcza starszych mieszka samotnie. Pol biedy jak masz sąsiadów, z ktorymi jescze sie nie pokłóciłes. Na szczescie moi jesli juz przyjada to sa w porzadku

Wiosna w pełni. Żal że dopiero wtorek
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Spokojnie, do weekendu sie popsuje…

Dziś zaczęło i ma padać, kurna, aż 3 dni.

1 polubienie

Nie przejmuj się @birbancie nasz. Ja musze odeslac ciuchy, bo mam inny wydatek. To jest gorsze :frowning: Musze wybrac, czy byc piekna czy byc madra…i to nie od razu madra.

1 polubienie

Teraz ładnie, potem burze. Idź pan w ch*j z takim majem

1 polubienie

Pogodowa przeplatanka
:cloud_with_rain::cloud::cloud_with_rain::cloud::cloud_with_rain::cloud::sun_with_face::cloud_with_rain::sun_with_face::cloud_with_rain::cloud::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie