Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

U mnie dzi “pokropilo” chodniki suche, bo deszcz zdążył wyparowac w locie. Mam saune.

1 polubienie

To aby na pewno czerwiec?!
:cloud_with_rain::cloud::cloud_with_rain::cloud::cloud_with_rain::beer_mug:

1 polubienie

Troche chlodno, ale juz sroda.

Wreszcie ładnie. I tak ma teraz być kilka dni
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Idzie lato, dziarskim krokiem.

1 polubienie

Wolę pustelnię

1 polubienie

z :flamingo: iem???

1 polubienie

@Devil jako krolowa przetrwania jak Marianna S?

Good morning weekend!
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

U mnie w tej chwili 30C. Piwem się schładzam.

3 polubienia

Wrażliwi mogą teraz czuć się gorzej. Wszystko przez antycyklon …

U mnie to nawet piwo za bardzo nie pomaga, bo duszno jak kopalni. Tylko zamiast pylu weglowego pustynny.

1 polubienie

To wszystko to jak siedem plag egipskich, tylko niektorym na głowy zamiast gradu resztki dronow i bomby lecą.

1 polubienie

Przyjemna sobota
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::smiling_face_with_sunglasses::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Cieplutko…

1 polubienie

Prawie upał. Aż żal że to już niedziela i jutro trzeba wrócić do reala
:smiling_face_with_sunglasses::sun_with_face::smiling_face_with_sunglasses::sun_with_face::smiling_face_with_sunglasses::sun_with_face::smiling_face_with_sunglasses::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

Początek tygodnia zapowiada się sucho, z lokalnymi opadami deszczu w nocy z niedzieli na poniedziałek. Burze, choć mniej gwałtowne niż wcześniej, mogą wystąpić w poniedziałek

Od czwartku długi weekend
:smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

aby tylko do srody nie opadl…entuzjazm. Bo doczolgac sie musisz ;( …ja tez tam gdzie sie czolgam.

1 polubienie