Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

4 polubienia

Szary i deszczowy początek tygodnia.
Ale od czwartku długi weekend
:cloud::cloud::cloud::cloud::cloud_with_rain::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

W Hiszpanii Boże Ciało to normalny dzien pracy. Franco naród w kwadratowe jajo zrobil, bo mu ze żniwami kolidowalo.
A po wojnie domowej to tu byl autentycznie głód.

1 polubienie

Piękna auta. Kawki upierdliwie skrzeczą
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

U mnie mewy…
Tracą teren na rzecz stonki turystycznej…

1 polubienie

Zaczynam długi weekend.
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Boże ciało. Długi weekend dzień 1
:cloud::cloud::cloud::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Długi to się spłaca…, albo i nie…

2 polubienia

We Francji też dzisiaj jest dzień pracujący. Boże Ciało na niedzielę jest przeniesione.

2 polubienia

A Niemcy w Boże Ciało całe stoją.

2 polubienia

To tak jak w Hiszoanii. Są urzadzone polowe oltarze, niektóre przy okazji sa wystawa zabytkow, ale wszystkie lirurgie przrniesione na niedzielę.
Bal w Alicante bedzie na sw.Jana.
Patrona miasta. Choc juz jutro czy pojutrze zacznie sie odliczanie decybeli… zaczynają się konkursy, ktora pirotechnia wiecej halasu narobi

2 polubienia

“wszystko wskazuje na to, że w okolicach niedzieli i poniedziałku przyjdzie największe, jak dotąd, uderzenie upału w tym roku. Możliwe, że słupki rtęci poszybują aż do 34-35 st.” C.
Jednym slowem natura uczci powrot @Devil a do pracy piekna pogoda, zeby sie cieszyl, ze moze posiedziec w necie a nie jak czlowiek w upalnym sloncu.
DZIŚ (pt) będzie wiał silny wiatr. Tym razem najsilniejsze porywy wystąpią we wschodniej i północno-wschodniej Polsce.

Biomet d…met:/:slightly_frowning_face:

Wietrznie ale słonecznie. Idą upały. Długi weekend dzień 2.
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::tornado::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Glowa boli od wiatru :confused: Ciebie @Devil nie?

Mnie boli jak nie piję

1 polubienie

W prawy pośladek ugryzł mnie komar

Tylko jeden?
U mnie ostatnio troche buz przeszli z crgo dkor,ystaly inwazyjne komary tygrysie.
Nic na nie nie działa, ani bergamotka ani elekttryczne pulapki.
Male to, a jadu wiecej niz w prezesie.

Ale żeby w pośladek?

1 polubienie

:blush: :thinking: