Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Upalnie
:hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:
Alert przyszedł że w nocy będą burze

1 polubienie

Szanuję takich ludzi

Odczep sie byku od dziecka i nie powielaj bzdur.

I wpisy poniżej.
Nastepny domorosły alkoholik liczacy ile flaszek ktos wypił? Na podstawie pustych małpek znalezionych w okolicy?

1 polubienie

No ja mam pojęcia lile…

nie wiem, ale jak w PL wychodze na spacer to mozna by z tego sporo szklanej stluczki uzbierac, ale podobno skup się nie oplaca? bo mamy segregację? i wiekszy zysk z mandatu jak szklo wrzucisz do plastikow
a pewnie masz niwielu sasiadow, to sie doliczysz :rofl:

1 polubienie

Upał acz pochmurno i z groźbą przelotnego deszczu.
Ważne że to już weekend
:hot_face::hot_face::hot_face::cloud::cloud::cloud::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Co zrobiles @birbant owi?

Nic. Zapił i leży w krzakach

1 polubienie

Ciepłota. Lokal użytkowy posprzątany, skarpety zdjęte bo ciepło
:hot_face::hot_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::sun_with_face::foot:

1 polubienie

Pomimo stosunkowo wysokiej temperatury silny wiatr powoduje, że odczuwalnie jest chłodniej niż wskazują termometry.
Kto ma byc zawiany, bedzie zawiany.

Kopytka dopoloewane? Kopytokiura ztobiona, zeby móc się w sandalach pokazac?
I pamiętaj
Poruszac sie po suchym, kamienistym terenie (np. piekielne skały, siarka, pustkowia, cywilizacja mi)ejska — żeby kopyta ścierały się naturalnie.

Dbać o dietę — grzeszne dusze w nadmiarze mogą prowadzić do otyłości, a to przeciąża kopytka

1 polubienie

Jest ciepło. Za ciepło
:sun_with_face::hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

U mnie ma dzis dobic do 37° ,
Stan na dzis w Hiszpanii? Dolina Guadalquivir to przedsionek piekla, powinienes sie poczuc swojsko
:collision::joy:

1 polubienie

Piekło

1 polubienie

Prawie. Tyle jest w cieniu…

1 polubienie

Jezus…
Ciężki dzień. Zastępstwa dzień 1
:hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::pensive_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

2 polubienia

Jezus…i jak tu spac za dwoch, niech ktos poradzi? :thinking:

1 polubienie

Gdzie się na wakacje wybieracie?

1 polubienie

Nareszcie w domu. Hiszpańskim.
Woda ma miejscami juz 28 stopni.
Jak tak dalej pojdzie to beda gotowane ryby prosto z morza.

1 polubienie

Ja już trzeci tydzień na wakacjach jestem. W Polsce. Kraj idealny na wakacje. Tylko piwo jest za drogie. Ale nie picie piwa jest dla słabych.

2 polubienia