W oczekiwaniu na 2 najcieplejsze dni od początku roku. Zastępstwa w robocie dzień 2
Mój przywieziony w teczce szef okazał dziś litość. Puścił nas wcześniej do domu. Bo upał.
Zastępstwa dzień 3.
Boze, widzisz i nie grzmisz a przydalaby sie burza
Jeszcze jutro ma być tak obrzydliwie gorąco. A potem? Na pewno będzie lepiej, bo gorzej, to już nie może być.
Dziekuje za wsparcie moralne Niech @Devil mi tego szefa chociaz pozyczy…“zycze ci szefa w teczce”.. maja byc burze na szczescie zaraz
Nie przesadzili. Najcieplejszy dzień w tym roku i jeden z cieplejszych w moim życiu.
Klimat jednak się zmienia. Na szczęście mój szef komunista i prostak puścił nas dużo wcześniej bo i tak każdy tylko udawał że pracuje.
Zastępstwa dzień 4
Może, nie chce Cie straszyc
36,2 °C, zmierzona 10 sierpnia 1992 roku
Jest tak gorąco że w mojej lodówce jedno piwo wypiło drugie
Jutro chlodniej, potem sb, niedz.gorace i potem znow front.
Krótka przerwa od upałów. Weekend. Zastępstwa dzień 5 czyli połowa już za mną
Zerkam na mecz. Piłka nożna kobiet. Dobrze grają nasze. Z Niemcami. Euro 2025.
Zobaczymy, bo Polki stodunkowo niedawno dolsczyly do.elity europejskiej. Ale daje im wiecej szans niz kopaczom pospolitym…
Prawie upał. Ale najważniejsze że to wolna sobota
Jeszcze masz szanse doczekac wolnych piątków.
Upał. Ale już w nocy solidna porcja deszczu i znaczące ochłodzenie
Cisza przed niżen genueńskim. Będzie się działo.
Zastępstwa dzień 6. Jeszcze 4 i wolność
Spisz za dwoch?
Pracuje za 2
Kiepskie pogode przywiezłem do Holandii, trzeci dzień popaduje, w tej chwili 11C. Ale obiecujom, że od jutra ma być cieplej a od pojutrza coraz cieplej. I tego majom sie czymać.
Za dwóch to się piwo pije, a nie pracuje. Praca za dwóch jest dla słabych.
jak tak dalej pojdzie to kolega @Devil emerytury nie doczeka?
co do pogody? moge odstapic pare stopni, dzis o 6 rano bylp 29.
pomiar ze stacji meteo niedaleko, na wydmach, wiec piach sie już zdążył nagrzać przez ostatnie tygodnie.
Morze 28º, jesienia znowu będą ulewy i powodzie.