Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

W oczekiwaniu na 2 najcieplejsze dni od początku roku. Zastępstwa w robocie dzień 2
:sun_with_face::hot_face::sun_with_face::hot_face::pensive_face::hot_face::sun_with_face::hot_face::sun_with_face::hot_face::sun_with_face::hot_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Mój przywieziony w teczce szef okazał dziś litość. Puścił nas wcześniej do domu. Bo upał.
Zastępstwa dzień 3.
:hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Boze, widzisz i nie grzmisz a przydalaby sie burza :cloud_with_lightning_and_rain: :roll_eyes:

1 polubienie

Jeszcze jutro ma być tak obrzydliwie gorąco. A potem? Na pewno będzie lepiej, bo gorzej, to już nie może być.

1 polubienie

Dziekuje za wsparcie moralne :pink_heart:Niech @Devil mi tego szefa chociaz pozyczy…“zycze ci szefa w teczce”.. maja byc burze na szczescie zaraz

1 polubienie

Nie przesadzili. Najcieplejszy dzień w tym roku i jeden z cieplejszych w moim życiu.
Klimat jednak się zmienia. Na szczęście mój szef komunista i prostak puścił nas dużo wcześniej bo i tak każdy tylko udawał że pracuje.

Zastępstwa dzień 4
:hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Może, nie chce Cie straszyc
36,2 °C, zmierzona 10 sierpnia 1992 roku

1 polubienie

Jest tak gorąco że w mojej lodówce jedno piwo wypiło drugie

2 polubienia

Jutro chlodniej, potem sb, niedz.gorace i potem znow front.

Krótka przerwa od upałów. Weekend. Zastępstwa dzień 5 czyli połowa już za mną
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Zerkam na mecz. Piłka nożna kobiet. Dobrze grają nasze. Z Niemcami. Euro 2025.
:beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Zobaczymy, bo Polki stodunkowo niedawno dolsczyly do.elity europejskiej. Ale daje im wiecej szans niz kopaczom pospolitym…

1 polubienie

Prawie upał. Ale najważniejsze że to wolna sobota
:hot_face::hot_face::hot_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Jeszcze masz szanse doczekac wolnych piątków.

2 polubienia

Upał. Ale już w nocy solidna porcja deszczu i znaczące ochłodzenie
:hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Cisza przed niżen genueńskim. Będzie się działo.
Zastępstwa dzień 6. Jeszcze 4 i wolność
:cloud::sun_with_face::sun_with_face::hot_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

2 polubienia

Spisz za dwoch?

Pracuje za 2

1 polubienie

Kiepskie pogode przywiezłem do Holandii, trzeci dzień popaduje, w tej chwili 11C. Ale obiecujom, że od jutra ma być cieplej a od pojutrza coraz cieplej. I tego majom sie czymać.

Za dwóch to się piwo pije, a nie pracuje. Praca za dwóch jest dla słabych.

1 polubienie

jak tak dalej pojdzie to kolega @Devil emerytury nie doczeka?
co do pogody? moge odstapic pare stopni, dzis o 6 rano bylp 29.
pomiar ze stacji meteo niedaleko, na wydmach, wiec piach sie już zdążył nagrzać przez ostatnie tygodnie.
Morze 28º, jesienia znowu będą ulewy i powodzie.

1 polubienie