Po nocnej burzy kapkę lepiej znaczy chłodniej
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cos ma jutro i pojutrze u mnie popadac. Pytanie czy ten deszcz to spadnie, czy wyparuje w czasie spadania?
Ciepło. Lekkie, punktowe opady deszczu.
Środa czyli w pół do weekendu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U mnie dziś nie padało, ale jest chłodno. Pogoda akurat na długie spacery. Skorzystałam.
Gorąco jest. To już prawie piątek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
do 15ej bylo jeszcze 27min. ![]()
Prezes może wcale do pracy nie przyjść
Prezes
naszego klubu lubud dubu..Już w ten weekend dojdzie do poważnego załamania pogody za sprawą nadchodzącego niżu. Potężne ulewy i niskie ciśnienie dadzą się mocno we znaki.
Przed nami duże zmiany w pogodzie. W nowym tygodniu do Polski napłynie fala bardzo zimnego powietrza, która sprawi, że temperatury będą o ok. 5-10 st. C niższe od normy. Znajdą się takie miejsca w kraju, gdzie przy padającym deszczu nawet w pełni dnia na termometrach nie zobaczymy więcej niż 13-15 st. C
Czyli że zapowiada się wspaniała pogoda? Najbardziej lubię tzw. “sweterkową pogodę” a ta , o której piszesz właśnie taka jest.
I tak miałam całkiem niezły humor, ale ta Twoja informacja sprawiła, że mam teraz jeszcze lepszy
![]()
Mysle, ze @Devil tez sie ucieszy jak diabli, bo zaczyna mu sie urlop ![]()
Dokładnie tak. Od poniedziałku.
Dziś niebo w kratkę acz gorąco. Zapraszam na weekend
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jezzzu
![]()
A u.mnie? Radosny chlodek po wczorajszym gradobiciu i burzy. 27 stopni… i wiatr.
Idzie kolejny niż genueński do Polski. Od niedzieli będzie bardzo lało
no rymy czestochowskie troche nietrafione…ps skasowalam. Perel pred wieprze nie bede rzucac na noc ![]()
Duchota. A od jutra ulewy. Idź pan w chu*j z taką pogodą
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spocona jestem jak mysz, moglby sie nie wyrazac. @joko i ja deszczu zyczymy, dobrze sie odsypia stres spiac…
Fajna pogoda “sweterkowa” …
U mnie blisko sie kotluja fronty burzowe.
Typu oberwanie chmury z gradobiciem.
Ale jezeli mamy tylko problemy co z pogoda, smakiem piwa czy wina i czy mowimy obcym dzien dobry? To jeszcze tak zle nie jest…
Wiecej ludzi sie topi na akwenach otwartych niz przydomowych basenach.
No to czekamy na ulewy. Znów będą dramaty ludzkie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()