Po nocnej burzy kapkę lepiej znaczy chłodniej
Cos ma jutro i pojutrze u mnie popadac. Pytanie czy ten deszcz to spadnie, czy wyparuje w czasie spadania?
Ciepło. Lekkie, punktowe opady deszczu.
Środa czyli w pół do weekendu
U mnie dziś nie padało, ale jest chłodno. Pogoda akurat na długie spacery. Skorzystałam.
Gorąco jest. To już prawie piątek
do 15ej bylo jeszcze 27min.
Prezes może wcale do pracy nie przyjść
Prezes naszego klubu lubud dubu..Już w ten weekend dojdzie do poważnego załamania pogody za sprawą nadchodzącego niżu. Potężne ulewy i niskie ciśnienie dadzą się mocno we znaki.
Przed nami duże zmiany w pogodzie. W nowym tygodniu do Polski napłynie fala bardzo zimnego powietrza, która sprawi, że temperatury będą o ok. 5-10 st. C niższe od normy. Znajdą się takie miejsca w kraju, gdzie przy padającym deszczu nawet w pełni dnia na termometrach nie zobaczymy więcej niż 13-15 st. C
Czyli że zapowiada się wspaniała pogoda? Najbardziej lubię tzw. “sweterkową pogodę” a ta , o której piszesz właśnie taka jest.
I tak miałam całkiem niezły humor, ale ta Twoja informacja sprawiła, że mam teraz jeszcze lepszy
Mysle, ze @Devil tez sie ucieszy jak diabli, bo zaczyna mu sie urlop
Dokładnie tak. Od poniedziałku.
Dziś niebo w kratkę acz gorąco. Zapraszam na weekend
Jezzzu
A u.mnie? Radosny chlodek po wczorajszym gradobiciu i burzy. 27 stopni… i wiatr.
Idzie kolejny niż genueński do Polski. Od niedzieli będzie bardzo lało
no rymy czestochowskie troche nietrafione…ps skasowalam. Perel pred wieprze nie bede rzucac na noc
Duchota. A od jutra ulewy. Idź pan w chu*j z taką pogodą
Spocona jestem jak mysz, moglby sie nie wyrazac. @joko i ja deszczu zyczymy, dobrze sie odsypia stres spiac… Fajna pogoda “sweterkowa” …
U mnie blisko sie kotluja fronty burzowe.
Typu oberwanie chmury z gradobiciem.
Ale jezeli mamy tylko problemy co z pogoda, smakiem piwa czy wina i czy mowimy obcym dzien dobry? To jeszcze tak zle nie jest…
Wiecej ludzi sie topi na akwenach otwartych niz przydomowych basenach.
No to czekamy na ulewy. Znów będą dramaty ludzkie