Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Po nocnej burzy kapkę lepiej znaczy chłodniej
:cloud::cloud::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Cos ma jutro i pojutrze u mnie popadac. Pytanie czy ten deszcz to spadnie, czy wyparuje w czasie spadania?

1 polubienie

Ciepło. Lekkie, punktowe opady deszczu.
Środa czyli w pół do weekendu
:cloud::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

U mnie dziś nie padało, ale jest chłodno. Pogoda akurat na długie spacery. Skorzystałam.

1 polubienie

Gorąco jest. To już prawie piątek
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::hot_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

do 15ej bylo jeszcze 27min. :backhand_index_pointing_up:

Prezes może wcale do pracy nie przyjść

Prezes :joy: naszego klubu lubud dubu..Już w ten weekend dojdzie do poważnego załamania pogody za sprawą nadchodzącego niżu. Potężne ulewy i niskie ciśnienie dadzą się mocno we znaki.

Przed nami duże zmiany w pogodzie. W nowym tygodniu do Polski napłynie fala bardzo zimnego powietrza, która sprawi, że temperatury będą o ok. 5-10 st. C niższe od normy. Znajdą się takie miejsca w kraju, gdzie przy padającym deszczu nawet w pełni dnia na termometrach nie zobaczymy więcej niż 13-15 st. C

1 polubienie

Czyli że zapowiada się wspaniała pogoda? Najbardziej lubię tzw. “sweterkową pogodę” a ta , o której piszesz właśnie taka jest.
I tak miałam całkiem niezły humor, ale ta Twoja informacja sprawiła, że mam teraz jeszcze lepszy :grin: :sunflower:

1 polubienie

Mysle, ze @Devil tez sie ucieszy jak diabli, bo zaczyna mu sie urlop :blush:

2 polubienia

Dokładnie tak. Od poniedziałku.
Dziś niebo w kratkę acz gorąco. Zapraszam na weekend
:hot_face::hot_face::hot_face::sun_with_face::cloud::sun_with_face::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Jezzzu
:face_vomiting:

A u.mnie? Radosny chlodek po wczorajszym gradobiciu i burzy. 27 stopni… i wiatr.

1 polubienie

Idzie kolejny niż genueński do Polski. Od niedzieli będzie bardzo lało

1 polubienie

no rymy czestochowskie troche nietrafione…ps skasowalam. Perel pred wieprze nie bede rzucac na noc :face_with_raised_eyebrow:

Duchota. A od jutra ulewy. Idź pan w chu*j z taką pogodą
:hot_face::hot_face::hot_face::cloud::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Spocona jestem jak mysz, moglby sie nie wyrazac. @joko i ja deszczu zyczymy, dobrze sie odsypia stres spiac… :blush: Fajna pogoda “sweterkowa” …

U mnie blisko sie kotluja fronty burzowe.
Typu oberwanie chmury z gradobiciem.
Ale jezeli mamy tylko problemy co z pogoda, smakiem piwa czy wina i czy mowimy obcym dzien dobry? To jeszcze tak zle nie jest…
Wiecej ludzi sie topi na akwenach otwartych niz przydomowych basenach.

1 polubienie

No to czekamy na ulewy. Znów będą dramaty ludzkie
:cloud::cloud::cloud::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::hot_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug: