Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Dramatem ludzkiem to ty jesteś.

2 polubienia

Dobrze, ze @birbant wrocil, bo my tu juz sobie nie radzili z kolega @Devil…co mu robia w tej robocie nie wiem, ale powinien komus dac po razie, bo to nie jest zdrowe, co on pisze tam obok… :confused:

1 polubienie

Wreszcie zrobiłem kupę.
Muszę zacząć więcej warzyw jeść

Czy przynajmniej w niedzielę możesz przestać być obrzydliwy? :thinking:

2 polubienia

Moze to od napiecia psychicznego…odreagowuje na nas…ten kuracjusz.

Bo to trzeba wziac sie za szkutnictwo. Arke zbudowac, zamiast domu na terenie zalewowym. Arke zbudowal amator Noe, Titanica fachowcy

1 polubienie

No i leje sobie od wczorajszego popołudnia. I to konkretnie.
Urlopu dzień 1
:cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::beer_mug:

1 polubienie

Pada deszczyk pada
pada sobie równo
raz spadnie na kwiatek
drugi raz na … statek.
:grin:

2 polubienia

na bratek

1 polubienie

@Devil by podonosił mamie zakupy jak ma czas.

Poprawa pogody. Urlopu dzień 2
:cloud::cloud::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Ciekawe czy bedziesz taki radosny jak policzysz, ze do konca urlopu 2 dni?
Dziś upal lekko zelżal.
I w nocy koc sie przydał :melting_face:
Ja się nie dziwię, że kosmonauci tacy wymeczeni wracaja. Nie dosc, ze wschod Slonca 16 razy na dobe, to jednak cieolo na pograniczu nocy tropikalnej i liofilizowanego piwa nie wymyslono?

1 polubienie

Polskie lato. W słońcu ciepło, w cieniu chłodno. Jak dawniej. Bez skrajności. Urlopu dzień 3
:cloud::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

(https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=Defis+Jeden+Taniec+Jedna+Noc&&mid=D20ECF08864D2FA1CC73D20ECF08864D2FA1CC73&FORM=VCGVRP)
trzeba wychodzic ze strefy komfortu… Potencjalnie groźne wstrząsy mogą w przyszłości wystąpić również Polsce, szczególnie południowej części, co pokazały już zdarzenia sprzed wieków

Trwa burza. Leje. A nic tego nie zapowiadało
:face_with_raised_eyebrow:
:cloud::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::high_voltage::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

oprocz prognoz. :cucumber: :cucumber:zrobione. Mam dosc, bo robilam tez :cherries:

Niebo w kratkę. Silny wiatr.
Weekend czas kontynuować
:cloud::sun_with_face::cloud::sun_with_face::cloud::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Na :cucumber: :cucumber: patrzec nie moge :confused:

Deszcz i szaruga
:cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud::beer_mug::beer_mug:

zazdro :frowning: