Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

4 dni picia

Chyba herbatki ziolowej ze slonismi i mastodontami?
Od jutra? :rofl::elephant::mammoth:

1 polubienie

Wyjdź

spokojnie to tylko 3 dni a w srode juz bedzie piatek, jak wezmiesz to wolne

1 polubienie

Pogoda na jutro?

1 polubienie

Maraton ciepła czas zacząć. Za 3 dni znów wolne
:hot_face::hot_face::hot_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Idz do swojego kolegi Lucka.
Ja od konca maja mam tropiki.

2 polubienia

Upal przez @Devil a, bo wrocil do piekla. I jeszcze przyjdzie i sie bedzie wyzywal … :whale: :watermelon: …jeny :frowning: nie ma go.

Jezus ale upał. Nawet w piekle nie mamy takich warunków
Jeszcze jutro i zaś urlop
:hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

U mnie aktualnie 23 stopnie ale jest delikatny wiaterek, więc da się żyć! Oby tak dalej :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 polubienie

Wlasnie widze, ze tu chodzi o to, zeby nas zdenerwowac…@Devil, co myslisz? :roll_eyes:

1 polubienie

Chyba się nie denerwujesz, tylko raczej cieszysz tym, że Twoja koleżanka ma taką całkiem sympatyczną pogodę :wink:
Żeby Cię nie denerwować idę sobie do parku albo pospaceruję dookoła jeziora. Jeszcze zobaczę. Szkoda, by było, żeby taka fajna pogoda się zmarnowała. :smiley:

1 polubienie

my tu umieramy :frowning: a wiatraka na dworze sie nie da uzyc

1 polubienie

Może do mnie ten Wasz żar też kiedyś dotrze. Ale to będę się wtedy martwiła. Na razie się cieszę.

1 polubienie

Jes dziesiata wieczór 32°, od blisko 3 miesiecy zapomnialam co to kołdra czy koc?
A i tak nie mieszkam w przedsionku piekla czyli dolinie Guadalquivir .

1 polubienie

Ja juz nie moge od zaduchu :frowning: juz nawet Devil slodko chrapie jak niemowle..spijcie sobie :sleeping_face:

niebo sie pali sie tu

Upał. I długi weekend czas zacząć
:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::hot_face::sun_with_face::hot_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

juz sie napracowales, 3dni cale… fala upałów utrzyma się do soboty włącznie. Najgoręcej będzie w piątek, kiedy około 30 stopni zobaczymy na termometrach w większości kraju, a na zachodzie lokalnie może być nawet 35 stopni Celsjusza.
W koszulke muslinowa sie zaopatrz. Jak dandys.

Upał w chu*j. Leżę i piję.
Urlopu dzień 1/4
:hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::hot_face::beer_mug: