Podmuchaj tę szarugę do nas. Ty sobie miej słoneczko na urlopie.
Tak, nie bedziemy mu zalowac sloneczka
Znów deszcz. Dobrze że nigdzie nie pojechałem bo jak słyszę powieści znad Bałtyku to mi się żal tych ludzi robi.
Urlopu dzień 6.
Pogoda znośna. W weekend będą upały.
Urlopu dzień 7
A prace ziemne?
zapomnial
Robią się wcześniej
Komfort termiczny
Urlopu dzień 8
Chodzenie boso po trawie to jedna z najprostszych i najskuteczniejszych metod, by naturalnie zadbać o swoje ciało i umysł. Ta naturalna forma terapii działa odprężająco, redukuje stres i poprawia samopoczucie.
Chodzenie boso to nic innego jak terapia ziemią – metoda znana i ceniona od wieków. Kontakt stóp z ziemią pozwala na wymianę ładunków elektrycznych, co wspiera regenerację komórek i działa przeciwzapalnie. Dla osób szukających naturalnych sposobów na lepsze samopoczucie to doskonała, prosta technika.
Wolę w butach
Ja też, bo w reawie czaja sie czeesto zarloczne, krwiozercze ooistoty
Albo odchody tych mniej krwiozerczych.
Lato wróciło i na być długo letnio
Urlopu dzień 9
Początek upałów.
Urlopu dzień 10.
Upał. Akurat jak urlop mi się kończy. Dobrze że nie należe do osób aktywnych fizycznie
Zawsze mozesz nalezec…fajne zagle do zacienienia sa w necie.. Rower sobie wstawisz na balkon i .. albo siatkę maskująca umieścić i się pod nią schować. Lepsza niż klima
W czwartek zaś biorę urlop. I 4 dni wolnego
albo
- Wiele osób w wieku średnim to zatwardziali realiści. Warto wrócić do życia marzeniami, snucia planów. Jeśli nie zbudujemy koncepcji własnego życia, zrobi to za nas mózg, opierając się m.in. na “życiowych mądrościach”, które wypowiadali nasi rodzice - mówi psycholog Leszek Mellibruda.
Upał.
A jutro wracam do roboty. Na 3 dni bo potem znów urlop
Trzy dni odwyku?