Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Jakieś łażenie bez celu to mozna wzorem pana Dulskiego, doookola stołu. Obficie zaopatrzonego oczywiscie.

1 polubienie

Ładny to był dzień. Bez wiatru, deszczu i ze słońcem. Podobało mi się

:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::fallen_leaf::fallen_leaf::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Cale 5min.spaceru zaliczyles?

Do pracy dotarl i wrocil…

1 polubienie

To jest stanowczo niesprawiedliwe, ze on w 5min. dociera i wraca.

a i tak go nie ma.

Niebezpieczna pogoda

:tornado::tornado::tornado::tornado::tornado::tornado::cloud_with_rain::fallen_leaf::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

zmokl mi tylek oraz spodnie

Halloween, weekend i do tego ładna pogoda.

Diabeł się dziś cieszy bo wiele nowych dusz pozyska

:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::smiling_face_with_horns::ogre::fallen_leaf::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Rano na cmentarz idz, bo potem fronty beda dzialac i pupe @Devil a zmoczy… :cloud_with_lightning_and_rain:

1 polubienie

Poszedl po cukierki.

Ładna pogoda. Dobrze bo tłumy na cmentarzach. Można się pochwalić nowym żakietem i fryzurą. Niech zazdroszczą

1 polubienie

Wciąż ciepło acz już bez słońca.

Jutro zaś do roboty w deszczu pójdę

:cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::fallen_leaf::beer_mug:

1 polubienie

niezależne leszcze w deszczu.. klaszczą mlaszcząc paszcza z paszczą.. zazdro :confused:

Zglaszam zdanie odrębne. Jutro poniedzialek.

1 polubienie

Prawko Ci zabrali?

On nie wie, bo dopiero dochodzi do siebie.

Mokro. Nie dość że poniedziałek to jeszcze taka lipa

:cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::fallen_leaf::beer_mug:

1 polubienie

Ja na drugi temat juz nie wchodze, bo sie tam czuje, jakby MEN o mojej przyszlosci decydowal :frowning: