Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Kalotyfery grzeja?to nie porzadny piec, ale zime powinienes przetrwać.

1 polubienie

Piękna wyżowa pogoda

:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::fallen_leaf::beer_mug:

1 polubienie

Wyspał się w pracy?

Tak

1 polubienie

Taka ladna pogoda a on nie pisze.

Zakochal sie kolega?

1 polubienie

Taka jesień mi się podoba

:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::fallen_leaf::fallen_leaf::fallen_leaf::fallen_leaf::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

A mi niekoniecznie
Miekiszony obrodzily

1 polubienie

Ładnie. Za chwilę długi weekend. W poniedziałek mam wolne za 1 listopada

:fallen_leaf::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Kolejny słoneczny dzień i początek długiego weekendu

:sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face::fallen_leaf::fallen_leaf::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Listopad i tyle?

1 polubienie

gniły wyż. Spokojnie ale pochmurno i dość chłodno

Długi weekend dzień 1

:cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::fallen_leaf::fallen_leaf::fallen_leaf::beer_mug:

1 polubienie

Wyż gnije. Jest ciemno, mżawka i szarość

Długi weekend dzień 2

:cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::cloud_with_rain::fallen_leaf::fallen_leaf::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Paskudnie

Długi weekend dzień 3

:cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::cloud_with_rain::fallen_leaf::beer_mug::beer_mug:

Uwielbiam zakupy! W sklepie plastycznym musiałam dodatkowe torby zakupowe kupić, bo nie mogłam się zabrać ze wszystkim, co kupiłam. :grin:

@joko czyli masz talent plastyczny? Masz :heart_eyes:

1 polubienie

A z pustego w prożnię?

Nie wiem czy mam ale to moje hobby. :grin:

2 polubienia

Z hobby? aby na pewno? :laughing:

1 polubienie

Masz ,ajecie, ktore lubisz.

1 polubienie