Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Już mi swoim śniegiem nie zaszpanujecie, bo mam już swój. W nocy napadało i to całkiem dużo. Kto jeszcze nie ma , to może przyjechać do mnie. Podzielę się, bo naprawdę dużo go jest!! :grin: :upside_down_face:

2 polubienia

Na Balearach tez w nocy napadało.
Całe 3 cm. I nie moga ustalic czy to snieg czy grad?
W kazdym razie wbrew zapowiedziom dlugoterminowym zima w tym roku przyszla wcześnie i z rozmachem. Północ Hiszpanii juz od ponad tygodnia zimowa.

U mnie zimno i wiatr, ale slonecznie.

1 polubienie

Śnieżyca w ch#j

:cloud_with_snow::cloud_with_snow::cloud_with_snow::cloud_with_snow::cloud_with_snow::cloud_with_snow::cloud_with_snow::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::beer_mug:

1 polubienie

u mnie nie ma :frowning:

Odwilż. Plucha

:cloud::cloud::cloud::cloud::cloud::beer_mug::fallen_leaf:

1 polubienie

Zimno…
Zwlaszcza w nocy.

1 polubienie

Zgniły wyż. Zaledwie minus 2 stopnie. A w nocy -7. Warto się od środka ogrzać

:cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cloud::cloud::cloud::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Zimno, ciemno i smutno :frowning: Chcialam skoczyc na spacer, ale jak?

Byle nie przez okno…

1 polubienie

Meteorolodzy podali dzień, w którym biały puch znów spadnie w Polsce. To będzie prawdziwa śnieżyca. Najdłużej śnieg ma się utrzymać na północnym wschodzie oraz na południowych krańcach kraju, gdzie możliwe są dodatkowe opady białego puchu.
@Devil bedzie mogl klac a @joko sie cieszyc.

1 polubienie

Takie zdziwienie, ze snieg w listopadzie?
Ostatnio zimy byly pozno i snieg w maju. Wiec moze tym razem wroca dawne dobre lata, kiedy powolne wiosenne roztopy choc troche pozwalaly uniknac suszy?
Ale przy obecnej gospodarce wodnej jak polikwidowano male zbiorniki retencyjna, spadek w postabi melioracji, a bobr jest wrogiem lidzkosci? To takich snieznych tak lat 10 byloby malo.

1 polubienie

Nie ma sniegu, jest bloto i szarosc…

Bloto tez dobre. Wode zawiera.

1 polubienie

Jędraszewski odchodzi na emeryturę i opuszcza kościół w Krakowie. Zastąpi go lubiany Ryś

:+1:

1 polubienie

To juz wszyscy wiedza, Łódź “w żałobie”.
Ale Jedraszewski sobie piekne gniazdko uwil w centrum Krakowa. Viekawe czy szafe pancerna na złoto, ktore w postaci niekoniecznie sztabek chetnie wymuszał mu zainstalowali?

Istnieje obawa, ze jeszcze nie da o sobie zapomnieć…

Interes zrobil, nie to co ja-sprzedac ciuchy, wyjsc na zero i jeszcze doplacic robiac fotki i opisy. Ja to mam leb. :frowning:

Z ciuchami tak bywa. Niestety musza odlezec w szafie ze 20 lat zanim uzyskaja “markę bvntage”
Nie wszystkie zresztą.

Gorzej, ze ja nawet cos sprzedalam, tylko juz tych pieniedzy nie mam :confused:

Bardzo gęsta mgła i zimno.

Moja mama ma dziś urodziny więc będę pił za jej zdrowie

:cold_face::cold_face::cloud::cloud::cloud::cloud::cloud_with_rain::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

1 polubienie

Jest zimno, jak diabli. :neutral_face: