Już mi swoim śniegiem nie zaszpanujecie, bo mam już swój. W nocy napadało i to całkiem dużo. Kto jeszcze nie ma , to może przyjechać do mnie. Podzielę się, bo naprawdę dużo go jest!!
![]()
Na Balearach tez w nocy napadało.
Całe 3 cm. I nie moga ustalic czy to snieg czy grad?
W kazdym razie wbrew zapowiedziom dlugoterminowym zima w tym roku przyszla wcześnie i z rozmachem. Północ Hiszpanii juz od ponad tygodnia zimowa.
U mnie zimno i wiatr, ale slonecznie.
Śnieżyca w ch#j
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
u mnie nie ma ![]()
Odwilż. Plucha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zimno…
Zwlaszcza w nocy.
Zgniły wyż. Zaledwie minus 2 stopnie. A w nocy -7. Warto się od środka ogrzać
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zimno, ciemno i smutno
Chcialam skoczyc na spacer, ale jak?
Byle nie przez okno…
Meteorolodzy podali dzień, w którym biały puch znów spadnie w Polsce. To będzie prawdziwa śnieżyca. Najdłużej śnieg ma się utrzymać na północnym wschodzie oraz na południowych krańcach kraju, gdzie możliwe są dodatkowe opady białego puchu.
@Devil bedzie mogl klac a @joko sie cieszyc.
Takie zdziwienie, ze snieg w listopadzie?
Ostatnio zimy byly pozno i snieg w maju. Wiec moze tym razem wroca dawne dobre lata, kiedy powolne wiosenne roztopy choc troche pozwalaly uniknac suszy?
Ale przy obecnej gospodarce wodnej jak polikwidowano male zbiorniki retencyjna, spadek w postabi melioracji, a bobr jest wrogiem lidzkosci? To takich snieznych tak lat 10 byloby malo.
Nie ma sniegu, jest bloto i szarosc…
Bloto tez dobre. Wode zawiera.
Jędraszewski odchodzi na emeryturę i opuszcza kościół w Krakowie. Zastąpi go lubiany Ryś
![]()
To juz wszyscy wiedza, Łódź “w żałobie”.
Ale Jedraszewski sobie piekne gniazdko uwil w centrum Krakowa. Viekawe czy szafe pancerna na złoto, ktore w postaci niekoniecznie sztabek chetnie wymuszał mu zainstalowali?
Istnieje obawa, ze jeszcze nie da o sobie zapomnieć…
Interes zrobil, nie to co ja-sprzedac ciuchy, wyjsc na zero i jeszcze doplacic robiac fotki i opisy. Ja to mam leb. ![]()
Z ciuchami tak bywa. Niestety musza odlezec w szafie ze 20 lat zanim uzyskaja “markę bvntage”
Nie wszystkie zresztą.
Gorzej, ze ja nawet cos sprzedalam, tylko juz tych pieniedzy nie mam ![]()
Bardzo gęsta mgła i zimno.
Moja mama ma dziś urodziny więc będę pił za jej zdrowie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()