Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Jestem po dlugiej rozmowie z domem na skypie…Nie wiem co robić…Za duzo nerwow nas to kosztuje.

1 polubienie

Mam aktywnego messengera. Jutro, jak pozwolisz, mogę zadzwonić do Ciebie. Dziś nie mam swobody wypowiedzi, bo nie jestem sam.

1 polubienie
1 polubienie

Nie ma problemu.Byle nie ok. godz.18

1 polubienie

Jest jeszcze niedziela, panie Jurku. Zadzwonię, jednakowoż jutro.

1 polubienie

W niedziele wracam do pracy i to niestety,na dniówke.
Tak gdyby…Na wszelki wypadek…Gdybys zadzwonil kolo poludnia,odciążyłbyś mnie od niechcianego towarzystwa :rofl:

1 polubienie

Postaram się. A praktycznie, to mamy dużo czasu, żeby się sięgnąć na necie.

1 polubienie

Ano…Oczywiscie!!!

1 polubienie

I już mi lepiej. :grinning:

1 polubienie

A ja mam wódkę

@birbant,wpisz sie na forum classic rock.@Bingola tam jest a Ty potrafisz napisać o tym co lubisz i masz sporo wystarczajacej wiedzy by sie znalezć w temacie.
Wiem ze to znowu kolejny złodziej czasu,ze mozna inaczej ale przynajmniej mialbys wgląd :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Z moją wiedzą na te temata, to ja raczej tam kariery nie zrobię, ale pal sześć karierę, nauczyłbym się sporo.
Zamelduję się tam.

1 polubienie

Brawo!
Ludzie sa rozni…Kwadratowi i podłuzni.Jak zapewne wszedzie.Kolekcjonerzy sa czasem bardzo zarozumiali.Himalaje pychy…
Ale i tak,warto.Jest co najmniej kilku wspanialych gosci,plus-minus w naszym wieku…
Zabawa staje sie fajna nie dlatego ze ktos ma tysiace winyli ale dlatego ze temat narzuca wspomnienia.Plus kobiety o wiedzy takiej ze…No szok,co Ci bede teraz gadał; sam zobaczysz :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Szkoda, że nie mam kontaktu z moim kumplem. Jego wiedza muzyczna powalała mnie. Chodząca encyklopedia muzyki.
A ja tyle o ile pamiętam poszczególne utwory i to wszystko.

Pierwszym moim forum na przełomie wieków, było forum historyczne i tam byli ludzie, co się nadawali do takich rozmów. Jeden uczył się od drugiego i nagle z dnia na dzień forum znikło. Szkoda.

2 polubienia

Pogoda piekna.
Jakby mi ktos powiedzial, ze na Zaduszki bede chodzic w letniej kiecce w dzien i cieplym swetrze plaszczu na to po poludniu, a tak sie zanosi? To prosze o kieliszek wina, bo do domu trzeba zdazyc przed godzina policyjna.
I nie jest to SF,

3 polubienia

Jak moj blogg na wp…Skurviele nawet nie zajeli sie zachowaniem tego co napisano.
Poradzisz sobie.Czlonków szacownego gremium jest ponad 2000.Aktytwnych ok. 100.
Ale fajnie jest obserwowac ludzi ktorzy zyją inaczej.Jakby wg. innej"biblii".Ten na motorze,tamten w pubie,a jeszcze inny tak gada ze nie sposob go nie"kochać".
I dziewczyny…Przyznajmy szczerze…One zawsze byly w mniejszosci.I tak tam tez jest.Ale chodzi o JAKOŚĆ!
Warto.Tylko sam musisz zdecydowac bo doba ma w dalszym ciągu 24 godziny.Tylko…

1 polubienie

A co ja, emeryt mam do roboty? :thinking: :grinning:

1 polubienie

Ha,ha…No fakt!
A skoro tak,jak to mowia,“you’re very welcome”!!! :innocent:

1 polubienie

Jak to co - wraca marnotrawny, filc nalezy wyszczotkowac, troche udomowic przed zima.

1 polubienie

Złosliwa baba :wink:

Wiem ze masz obawy bo nikogo nie znasz…Ale przeciez zawsze mozesz dac sobie spokój…
Mnie sie jednak wydaje ze zlapiesz kontakt.

1 polubienie