To jest chyba idealne dla Ciebie…
“Saturday,I’ve Been Drinkin’ All Day…”
Powaliło Cię? Mam od kompa nie odchodzić?
I zaprawde powiadam wam - kto podniesie rękę na weekend i będzie pracować temu władza ludowa tę pracę zabierze.
Ja ide za godzine na tzw.drzwi otwarte w moim liceum.
I boje sie bo…Drugi raz ta szkola moze mojej obecnosci nie wytrzymać
Dobre…Uśmiałem sie…Komp ma czasem swoje dobre strony
To musiałeś się dobrze bawić!
Całkiem ładna pora
Baw się dziś też dobrze!
tu nie o klimat chodzi a o zawartosc
Kiedyś mi się wydawał,o, że wypicie 18 piw x 0,5 l jednego wieczora to sporo. Niedawno poznałem gościa, który od 10 lat pije 20 piw dziennie. Dzień w dzień 20 flaszek! Oczywiście nie uwierzyłem, następnego dnia ni stąd ni zowąd zapytałem go jeszcze raz, bo udałem ze nie bardzo dobrze zrozumiałem. Ten spokojnie jeszcze raz odpowiedział - od 10 lat 20 flaszek piwa dziennie! Dlatego znalazł się u nas, bo chce się z tego wyleczyć.
Oczywiście gość przyjechał do nas pijany i najpierw został wysłany na to, by wytrzeźwiał a potem na leczenie odwykowe … Dla mnie ten gość długo pozostanie hardcorem …
Ciekawe w jakim stanie ma nerki i watrobe?
Podejrzewam, że organów tych u tego typa nie stwierdza się.
Albo sa do natychmiastowej wymiany. Wlasnie probowalam to przeliczyc na koniak czyli 38 volt, ale ja starej daty, musze kartki papieru i olowka poszukac, przy samym kalkulatorze sie cos zapetlilam z tymi procentami…
Respekt dla typa
Popieram.
Pozwoliłem sobie zrobić trochę obliczeń @benasek , mam nadzieję że bez większych błędów:
10 lat
73 000 piw 0,5 l
36 500 l piwa 4,5%
1 642 l alkoholu 100%
dzień
10 l piwa = 0,45 l alkoholu 100%
10 l piwa = 1,25 l wódki 40%
1 piwo - 5zł
dzień - 20 piw = 100 zl
m - c - 30 x 100 = 3 000 zł
rok - 365 x 100 = 36 500 zł
10 lat - 365 000 zł
Bez komentarza.
Mnie ten gość do tej pory nurtuje. Wielokrotnie przeglądałem jego historię, “studiowałem” przypadek i śledziłem wyniki laboratoryjne. Dodam, że był zawsze sympatycznym człowiekiem i lubiłem z nim rozmawiać. Nie wiem, co się teraz z nim dzieje. Na pamiątkę zrobiłem mu kiedyś zdjęcie.
Zeta Jones zaliczam do najładniejszych aktorek jakie znam. Jeżeli utkwiła Ci @collins02 w pamięci to wcale się nie dziwię. Jeżeli zachowała urodę po 40 latach, to chwała Stwórcy.
Bez znaczenia. Pragnienie nie ma szans
ooo!!! to juz nie musze szukac olowka - ja usilowam policzyc na kalkulatorze piwo 5% wyszlo mi nieco wiecej i zglupialam, wydawalo mi sie to nieprawdopodobne.