Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

To jest chyba idealne dla Ciebie…
“Saturday,I’ve Been Drinkin’ All Day…”

2 polubienia

:rofl:

To z jego najlepszej plyty.Tytulowy…

Powaliło Cię? Mam od kompa nie odchodzić? :grinning:

2 polubienia

I zaprawde powiadam wam - kto podniesie rękę na weekend i będzie pracować temu władza ludowa tę pracę zabierze.

3 polubienia

Ja ide za godzine na tzw.drzwi otwarte w moim liceum.
I boje sie bo…Drugi raz ta szkola moze mojej obecnosci nie wytrzymać :wink:

4 polubienia

Dobre…Uśmiałem sie…Komp ma czasem swoje dobre strony :laughing:

3 polubienia

To musiałeś się dobrze bawić!
:grin::grin::grin:
Całkiem ładna pora
:grin::grin:
Baw się dziś też dobrze!

1 polubienie

tu nie o klimat chodzi a o zawartosc :slight_smile:

1 polubienie

Kiedyś mi się wydawał,o, że wypicie 18 piw x 0,5 l jednego wieczora to sporo. Niedawno poznałem gościa, który od 10 lat pije 20 piw dziennie. Dzień w dzień 20 flaszek! Oczywiście nie uwierzyłem, następnego dnia ni stąd ni zowąd zapytałem go jeszcze raz, bo udałem ze nie bardzo dobrze zrozumiałem. Ten spokojnie jeszcze raz odpowiedział - od 10 lat 20 flaszek piwa dziennie! Dlatego znalazł się u nas, bo chce się z tego wyleczyć.
Oczywiście gość przyjechał do nas pijany i najpierw został wysłany na to, by wytrzeźwiał a potem na leczenie odwykowe … Dla mnie ten gość długo pozostanie hardcorem …

3 polubienia

Ciekawe w jakim stanie ma nerki i watrobe?

3 polubienia

Podejrzewam, że organów tych u tego typa nie stwierdza się. :shushing_face:

3 polubienia

Albo sa do natychmiastowej wymiany. Wlasnie probowalam to przeliczyc na koniak czyli 38 volt, ale ja starej daty, musze kartki papieru i olowka :face_with_monocle: poszukac, przy samym kalkulatorze sie cos zapetlilam :face_with_head_bandage: z tymi procentami…

4 polubienia

Respekt dla typa

4 polubienia

Popieram.

1 polubienie

Pozwoliłem sobie zrobić trochę obliczeń @benasek , mam nadzieję że bez większych błędów:
10 lat
73 000 piw 0,5 l
36 500 l piwa 4,5%
1 642 l alkoholu 100%

dzień
10 l piwa = 0,45 l alkoholu 100%
10 l piwa = 1,25 l wódki 40%

1 piwo - 5zł
dzień - 20 piw = 100 zl
m - c - 30 x 100 = 3 000 zł
rok - 365 x 100 = 36 500 zł
10 lat - 365 000 zł

Bez komentarza.:grinning:

3 polubienia

Mnie ten gość do tej pory nurtuje. Wielokrotnie przeglądałem jego historię, “studiowałem” przypadek i śledziłem wyniki laboratoryjne. Dodam, że był zawsze sympatycznym człowiekiem i lubiłem z nim rozmawiać. Nie wiem, co się teraz z nim dzieje. Na pamiątkę zrobiłem mu kiedyś zdjęcie.

2 polubienia

Zeta Jones zaliczam do najładniejszych aktorek jakie znam. Jeżeli utkwiła Ci @collins02 w pamięci to wcale się nie dziwię. Jeżeli zachowała urodę po 40 latach, to chwała Stwórcy.:grinning:

2 polubienia

Bez znaczenia. Pragnienie nie ma szans

1 polubienie

ooo!!! to juz nie musze szukac olowka - ja usilowam policzyc na kalkulatorze piwo 5% wyszlo mi nieco wiecej i zglupialam, wydawalo mi sie to nieprawdopodobne.